myslim si že to len tato civilizácia vytvorila niečo také ako je láska.Vymysleli si ju ludia aby sa nenudili! Laska je možno len psychicka slabosť...môj názor
raz v živote mám v hlave niečo romantické, tak mi to odtiaľ nevytrepte. som až príliš ovplyvnená Sympoziom (dialóg o láske) a nechce sa mi ale hľadať meno, že kto povedal, že na svete najskôr behali bytosti, ktoré sa skladali z dvoch častí.
žena+muž
žena+žena
muž+muž
a časom sa rozdelili. a teraz každý hľadá tú svoju stratenú polovicu.
Mne sa zdá, že okamihy, keď láska má zmysel, má zmysel že ťa niekto ľúbi sú tie okamihy, kedy by som nudu predpokladal na poslednom mieste. Mám na mysli životné tragédie, nedostatok atď..
možno som až veľmi veľký optimista v tomto,ale ja verím,že každý z nás má niekde svoju polovicu,niekoho,kto je to práve pre neho a patrí k nemu.možno to zistíme časom,možno takého človeka nenájdeme,ale on tu niekde je.
Láska existuje a nevymrela. A to či ju niekto nájde alebo nie záleží na troške šťastia a hlavne na ňom samom. Čo je osudová láska? Vznášať sa v oblakoch a potom sa nevedieť dohodnúť na ničom? Myslím, že osudová láska, tak ako si ju vykladajú mnohí neexistuje. Je to len výmysel básnikov. Nikdy by žiadna láska nepretrvala, keby nebolo vzájomnej úcty.Nič nie je zadarmo a nič sa nedej mimo nás. Dvaja ľudia môžu spolu existovať za predpokladu, že je každý z nich ochotný vzdať sa svojho sebectva pre druhého. A určite sú na svete ľudia, ktorí to dokážu. Háčik je v tom, že sa musí stretnúť práve takáto dvojica. Niekto stretne skôr a niekto sa nahľadá, ale každý má šancu nájsť.
@xrumka neviem, coelha som nečítala, stačil mi alchymista, nepáčilo sa mi to... nájdeš si to v Platónovom Sympozione (Dialóg o láske), ale neviem presne, kto to tam povedal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
žena+muž
žena+žena
muž+muž
a časom sa rozdelili. a teraz každý hľadá tú svoju stratenú polovicu.
to mám zo simpsonovcov...skáraný Homer a Marge
CHEL BY SOM TOMU VERIŤ
napríklad ja stále hľadám svoju milovanú flašu rumu, čo som dostal na 20. narodeniny...takže tomu verím, že niekde vo svete nás čaká milovaná....
verím tomu...