Zaľúbiť sa cez internet? Chcela si napísať zaľúbiť sa do internetu? To sa dá. A potom je možné si niekoho virtuálne poňať za muža. Ale chce to tak veľa fantázie, že až. Že až hanba môže prísť potichu.
@Shelia vraj sa to da, poznam takych ludi a je to velmi cudne si myslim. Niekto posle fotku, dalsie fotky, videa o sebe potom dlho komunikuju spolu cez chat a ked si sadnu nejak nazormi a podobne,tak moze tam vzniknut nejaka väzba, ale podla mna to nie je to prave orechove ako je to pri osobnom kontakte.
Ja mám čudne silný pocit, že sa vám to práve začína stávať. Pretože ste v podozrení, že trávite večer spoločne, keďže dávate takmer zhodné komenty. DJCulture a bude pokoj.
@torpedo08 Nesuhlasim, kamosi cez net mozu byt a mozno ti o sebe povie ten clovek viac ako v reale, lebo sa nehanbi, nema strach zdoverit sa. Mam vela kamaratov na nete, stretol som s viac nez 15mi ludmi a sme kamarati aj napriek dialke. Staci ked ti napisem okresy PO SP?
zalúbiť sa nedá, teda nie čisto cez internet, cez neho môže vzniknúť len dostatočné sympatie na stretnutie na základe spoločných záľub, hudby, názorov a myšlienok
no láska je podľa mňa ten úžasný pocit, keď sa vedľa niekoho ráno zobudíš, dívaš sa na neho a vieš, že si práve vstal/a hlavne kvoli tomu pocitu a ten deň bude preto krásny, keď máš niekomu potrebu hovoriť dookola ako ho miluješ a nepríde Ti to otrepané, vládzeš sa na tú osobu pozerať celé hodiny a počúvať každé jej slovo celé dni.... atď atď
každopádne sa to cez internet nedá... cez internet sa síce možeš na niekoho citovo upnúť, ale láska to určite nie je....
Ja sa dokážem zaľúbiť len do reálneho človeka, ktorého poznám osobne... A s ktorým sa stretávam... Zaľúbiť sa do niekoho len na základe pár pekných správ a foto, mi príde smiešne Poznáme predsa internetovú anonymitu... Ten človek, čo píše tie krásne správy, nemusí písať pravdu, a tá foto vôbec nemusí byť jeho...
Dá sa cez net zaľúbiť lenže to je blbosť lebo neviete kto komu píše pravdu a nakoniec láska bez sexu neexistuje takže ona je paštičkárka on je gadžo z východu asi s toho nič nebude....
určite sa to dá..možno to nie je láska v pravom slova zmysle, ale hovorím o prípadoch, keď sú dvaja napríklad z toho istého mesta a proste nemajú odvahu sa len tak dať do reči na ulici.. ak si budú rozumieť na nete, je tu nádej, že to bude fungovať aj RL
fuha ,no zaujimava debata ,taka na polemizovanie ....ale ja kedze som bola zalubena cez net ,tak viem ,ze sa to da ...sice to nie je rovnake ako nazivo ,ale da sa zalubit ....to je jednoznacne ......da sa strasne "naviazat" na toho dotycneho (vlastne skusenosti )
Cez internet môže byť každý tým čím chce...Každý zo seba môže spraviť praktcky dokonalú bytosť a preto je dosť logické že sa cez internet dá aj zamilovať... Len tá krutá realita..ehm...
@16 no sak prave to myslim ze na nete sa da pisat o celom svojom zivote otvorene atď. a realne ked sa ty dvaja ludia stretnu vypadne z nich jedno slovo za pol hodiny,,ja to poznam z vlastnej skuisenosti ,a aj ja som trochu taky .
@nicmanenapada ale ten este stale trva, len pevne verim, ze to nebude manzelstvo, lebo dopadnem ako Maurik ale ty v tom tiez nie si nevinne a trva to dlhsie
takto dá sa.... dôvod... zaľúbiť sa do pekného človeka ísť spolu na rande kde sa len maznáte.. vety tipu máš nádherné oči... daj mi pusu... inú tému ani nepoznajú... koľko to vydrží... max 3 mesiace..
Cez internet nevidíš hneď jeho fyzickú krásu čo podla žien vraj nieje dôležité... Zato ale hneď vieš či viete spolu komunikovať, či máte spoločné názory.. a hneď zistíš či ťa chce len využiť ( na jednú noc)
a podobne..
Proste dá sa... a je to úprimnejšie ako normálny štýl čiže rande..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Zaľúbiť sa cez internet môže len človek, ktorý nepotrebuje spoznať druhého hlbšie. Pretože cez net na druhom spoznáš len to, čo ti o sebe prezradí.
Ja mám čudne silný pocit, že sa vám to práve začína stávať. Pretože ste v podozrení, že trávite večer spoločne, keďže dávate takmer zhodné komenty. DJCulture a bude pokoj.
nie je to dosť
@Kaylee , pravda, je jednoduché zaľúbiť sa napríklad aj do mňa, ale osobné stretnutie so mnou môže byť pre druhú polovicu životnou traumou.
Nesúhlasím! Každý nedokáže písať. Je ale dosť takých, ktorí si myslia, že dokážu.
každopádne sa to cez internet nedá... cez internet sa síce možeš na niekoho citovo upnúť, ale láska to určite nie je....
Ale tak to je môj názor...
horší prípad je to ak sú od seba ďaleko..
ja som si tú svoju našiel cez net - prvá a zatial trvalá láska, už sme dva a pol roka spolu. Čiže neboj sa, ak vieš čo chceš tak hľadaj.
@nicmanenapada snad neratas ten svoj vztah s tou spevackou P**a**re
Toto tu na mňa nevyťahuj! A čo tvoj internetový románik s Brejkom?
@nicmanenapada ale ten este stale trva, len pevne verim, ze to nebude manzelstvo, lebo dopadnem ako Maurik ale ty v tom tiez nie si nevinne a trva to dlhsie
Cez internet nevidíš hneď jeho fyzickú krásu čo podla žien vraj nieje dôležité... Zato ale hneď vieš či viete spolu komunikovať, či máte spoločné názory.. a hneď zistíš či ťa chce len využiť ( na jednú noc)
a podobne..
Proste dá sa... a je to úprimnejšie ako normálny štýl čiže rande..