ked mi napise na icq alebo inde niekto "cau" len tak, bez smajlika alebo co, tak to posobi na mna tak chladne, nemozem si pomoct. Ahoj je uplne v pohode a cau so smajlikom je lepsie ako bez neho, ale i tak ziadna vyhra. Odvodeniny od "cau" ako "cauko" a podobne na mna tak chladne neposobia.
Viem, ze aj niektori dalsi ludia si to myslia, ale tiez viem, ze niektori vobec nie, tak ma zaujima, ze ako to vy vidite.
ospravedlnujem sa tym, co sa im neda hlasovat kvoli tomu, ze som tam dal uvodzovky...a piste prosim teda do diskusie, ze by ste halsovali za tu druhu moznost
@0majlo0 nemusi byt ani po vymene nazorov podla mna . Hlavne od dievcat ma uplne zabije ked nieco chce a pomozem jej s tym a potom "dik. cau. xy has closed the conversation window"
ja cau pisem vsade...z mojej strany to nikdy nieje myslene zle...cau je normalne neutralne slovo.pre mna...a urcite to je lepsie ako ahojcek..cawicek..a kktiny s cek neoknci ze ked sa museis rozlucit rychlo tak ti to zaberie este pol minuty...
Samozrejme že nie! Ako ta to mohlo napadnut? Ak niekto napíše "čau", tuším za tým nejaký ohromný a dokonale premyslený podvod alebo neúprimnosť danej osoby, petože kto by už len niekomu písal čau? A to ani nespomínam (teraz už áno) jemné odtienky v najroznejších všakovakých pozdraveniach typu "nazdar", "zdravíčko", "ahoj" alebo "zdar"! A nezostane prirodzene ani u toho! Niektorí si nemožu odpustit dlhočizné a veľmi úprimne vyznievajúce pozdravenia typu "ahoooooooooooooooooooooooooooj" alebo "čááááááááááááááááááááááááu" ktoré už adresátovi znejú ďaleko príjemnejšie a vo vačšine prípadov ho aj ukľudnia. Ahojqy, cmučqy a podobné derivácie sú už len vrcholom ladovca. Kto by neveril takým entuziastickým pozdravom?
cau je uplne chladne. o cosi lepsie je caf, alebo caw. ale aj tak je to chladne. ale obcas to pouzivam ked nemam naladu. ale aj tak..ovela lepsie je ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Viem, ze aj niektori dalsi ludia si to myslia, ale tiez viem, ze niektori vobec nie, tak ma zaujima, ze ako to vy vidite.
tak to pride mne ak tam nie je nic viac...
ospravedlnujem sa tym, co sa im neda hlasovat kvoli tomu, ze som tam dal uvodzovky...a piste prosim teda do diskusie, ze by ste halsovali za tu druhu moznost
a ano aj mne sa to zdá dost chladný sposob pozdravu preto radšej používam ajoj
A taktiež neznášam čaf..rovno už haf haf bože.. 8)
"čauko", "ahojki" (bloody hell, ešte s mäkkým i) a obdobné pozdravy nemám rada.
používam "česť práci" pri privítaní a "auf wiedersehen" pri rozlúčke.
a z 1 otravnym spoluziakom caf , caw ...
takze myslim ze je to jasne je to take strohe mozno este na rozlucku ok ale inak ee