Pravá.. podľa toho čo si pod tým predstavuješ. Niektorí sú spolu ani nie týždeň a už sa "milujú" a nazývajú to pravou láskou. Iní sú spolu aj pár rokov (pár, proste viac ako rok) a nedokážu povedať či sú pre seba tí praví.
Každý vzťah môže skončiť, či 10 ročný alebo neviem aký. Tak potom to nie je pravá láska?
Je to relatívne, pravá láska je možno vtedy, ak sú spolu až do "staroby" a možno...
Ja si to nemyslim, ja to viem. Nehovorim ze ju prave zazivam, alebo vobec niekedy zazijem, ale viem ze je. Staci sa pozriet na svoje okolie (pokial nezijete niekde kde to je velmi napicu).
podla mna existuje ale hlada sa weeeeelmi tazko v dnenej dobe... bo dnesne dievcata/chalani si v poslednom "case" vela radsej "uzivaju" podla mna to je chyba hlavne pre tych ktory chcu byt verny svojej polovicke ale ta im to neveri (zazil som nieco podobne) a podvadza ho nakoniec on / ona neviem preco nedokazu byt verny/a ...nepochopim naco si potom hlada partnera a pod.... je to tema na dlho a tusim sa odklonil od povodnej...
Ale myslim ze existuje a prajem ju kazdemu! nech ju najde!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@krutafunebracka A ty tu nespamuj
Každý vzťah môže skončiť, či 10 ročný alebo neviem aký. Tak potom to nie je pravá láska?
Je to relatívne, pravá láska je možno vtedy, ak sú spolu až do "staroby" a možno...
len nie kazdemu sa podari ju najst alebo citit
Ale myslim ze existuje a prajem ju kazdemu! nech ju najde!
@feerinko skoda reci, ved kazdy den vznikne aspon 10 diskusii ktore tu uz predtym boli..
@vampiresister666 ANO
len je tazke ju najsT