áno vyjde, veď už sú aj predobjednávky na Steame aj inde. Je lepšie nech to odložia na neskôr a poriadne to doladia, než aby to vydali v takom mizernom a zle optimalizovanom stave ako svojho času GTA IV.
Bola by hlúposť nevydať to. Hra vyšla už aj na novú generáciu konzol, je fakticky hotová. Jediná vec čo musia spraviť je portovať ju na PC. Pri dnešných nákladoch na výrobu hier je to maličkosť v porovnaní s tým aké zisky im môže priniesť uvedenie hry na trh pre takú rozšírenú platformu ako je PC.
ano ,ale nie preto,že nezabudnu na svojich fanšikov,ale preto aby sa na tom nahrabali poriadne....maju celých fanusikov na pc fpici ,videli sme to pri 4-ke ....ktorú sa im nechcelo robit na PC tak to len prerobili z konzole a aj to tak vyzeralo ...mohol si mat mašinu z NASA a bez patchov ti to sekalo jak stará kurva
sak ju officialne ohlasili pre PC, preco by nemala vyjst ?
a to ze ju furt odkladaju lebo ju stale doladuju aby nevysla chujovina ako stvroka, ktora bola o nicom na PC
mam ju predobjednanu uz dlho a mam pocit ze si dredy vytrham z toho. Aaaaa.
No 10.3. aspon vychadza Cities: Skyline tak budem do aprila mastit to no ale som sklamany
Este pri prvom prelozeni som si vravel ze to chapem, ved tiez som vyvojar a viem ze niekedy je lepsie deadline posunut aby bol dodany bezchybny produkt..
Ale kurva, rok a pol robit port z konzoly? A nestihnut dva deadliney?
preto to nevydajú lebo chcú zarobiť a jediný zdroj príjmu sú konzoly Xbox 360/One a PS3,4 alebo Wii U keď by to dali na PC automaticky do hodiny bude na to crack a zbohom peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» androidportal.zoznam.sk/2015/02/gta-v-p...
Síce to zasa posunuli, ale predsa...15.4. či kedy...v apríli...
a to ze ju furt odkladaju lebo ju stale doladuju aby nevysla chujovina ako stvroka, ktora bola o nicom na PC
No 10.3. aspon vychadza Cities: Skyline tak budem do aprila mastit to no ale som sklamany
Este pri prvom prelozeni som si vravel ze to chapem, ved tiez som vyvojar a viem ze niekedy je lepsie deadline posunut aby bol dodany bezchybny produkt..
Ale kurva, rok a pol robit port z konzoly? A nestihnut dva deadliney?