Myslíte si že je správne si bývaleho vymazať odvšadial len preto aby sme zabudli?
Pred nedávnom som sa rozišla s priteľom s ktorým som bola viac než rok a dnes som spravila krok vpred. Vymazala som si ho doslova zo života, pretože som si všetkým sama seba ubližovala a žila som v spomienkach pričom on si našiel po všetkých tých sľuboch
Je ťažké začať odznova,ale vymazať si ho doslova zo života sa ti aj tak nepodarí. On žije v tv.spomienkach a je to tvoja minulosť. Váš vzťah nepriamo formoval aj vaše osobnosti.
Pre teba mám len jednu radu- don´t ever look back a on zmyzne aj sám.
S bývalým som bola 2,5 roka a keď som konečne prišla na to, čo je zač, vymazala som si ho z FB, z BIRDZU (aj keď birdz to ignoruje), z mobilu a prakticky aj zo života. A je mi skvelo.
Jedného som tiež doslova vymazala zo života..smsky,fotky,fb,mobil, všetko preč a pomohlo nevydam ho a zabudla som..pekné chvíle sice nevymažeš..ale mne hento určite pomohlo a je to skvelé..podla mna si spravila dobre
Neviem...ja som to raz chcela urobiť, ale proste...nejako som nemohla...napriek tomu, že ublížil, tak som ho nemohla len tak zmazať...však tam bolo vždy aj niečo pekné...to, že sa to pokazilo je vec druhá, ale ...možno by som to mala začať robiť ale zas, ja si nerada uľahčujem veci...:/
mojho posledneho byvaleho som na fb ani nemala, kedze tam nechodi. na pokeci sa mame stale v priateloch. cislo jeho stale mam. esemesky som mala v specialnom priecinku. potom neskor uz len tie pekne. pred par dnami/tyzdnami som vsetky s usmevom vymazala. kazdy den si nanho spomeniem, mylsim ze je to normalne... to co mas v hlavne len tak prec nedas. ale aj tak nanho mylsim uz coraz menej. od rozchodu som ho nastastie nevidela.
nikdy som nemal vzťah na prvom mieste nikdy neovplyvňoval môj život a stale bol až niečo keď bola nuda da sa povedať ...radšej spim ako pôjdem s priateľkou von, keďže spanok je dôležitejši ako sedenie niekde a debata o niečom čo ma nejak nebavi
Takže nejak ma ten racionalny pristup k vzťahu drži od depresii z neho a pod. a moja super schopnosť vy*ebať sa na človeka a zabudnuť za jeden deň je tomu napomocna stale
Lutujem vas silno velmi Prichadzate jeden o druheho, to ze spolu neviete zit alebo chodit este neznamena ze musite byt nepriatelia, ci jeden pre druheho cudzimi ludmi :/
bohužiaľ to inak nešlo - jeden stále nedokázal byť len priateľom a toho citového vydierania som mala už dosť a druhému som už nedokázala dôverovať - snažím sa chrániť si pred nimi svoje súkromie
Nie... Ak som s niekým tak dlho, že ho milujem a aj keď sa náš vzťah skončí... Nechcem toho človeka vymazať zo svojho života ... Radšej zatnem zuby a pomaly si začnem zvykať na priateľstvo namiesto lásky...
No stalo sa mi, že si ma dotyčný ex musel vymazať zo života kvôli terajšej jeho láske, ktorá očividne nechápala, že medzi babou a chalanom môže byť aj priateľstvo
Škoda, že niektorí ľudia pripravujú tých druhých o krásne veci len kvôli žiarlivosti a nedôvere...
hmm ja som spravila pred pár dňami to isté, pretože vždy keď som si vypila tak som mu písala sms a kontrolovala jeho facebook...celkovo aj keď bol online tak som sa buď neodhlásila a tajne dúfala , že sa ozve alebo naopak som sa rýchlo vypla....spravila si dobre! rozhodne neprospieva mať ho stále na očiach ...po čase keď sa s tým vyrovnáš si ho predsa môžeš pridať späť...
ja som spravil to iste ... po cca 4 mesiacoch sme sa znova dali do reci . nadviazali sme kontakt cez net a tak ... a znova som bol v tych srackach co predtym ... vymazal som si ju znova ale zalezi to aj od cloveka ... ja som to nezvladol
ďakujem všetkým za rady ... no a on asi nevie čo chce .. on je strašne zmatený človeka prosto mi napísal že on to takto nikdy nechcela ešte mi aj poslal žiadosť o pridanie.. ale ja viem žeby som nezniesla pohľad na to že má fotky statusy o nikom inom prosto by som si tým len jatrila staré rany a ako niekto písal áno može to byť detinské, no ale čo vtedy keď mám pocit ýe m§a to trápi viac on sa ďalej posunul vlastne on si našiel inú... a v tom období keď mi nasľuboval hory doly prosto neviem sa tváriť že sa nič nedeje... a áno dása rozísť v dobrom a my sme to aj tak urobili... prosto ja som tým vymazaním chcela dosiahnuť to aby som zabudla alebo aby sa mi aspoň tie rany postupne hojili ...nevravím že keď budem silnejšia tak si ho nepridám s5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pre teba mám len jednu radu- don´t ever look back a on zmyzne aj sám.
S kamaratkami s ktorymi som chodil, ci s nimi chrapal som neprerusil ziaden kontakt. Piseme si na FB, zajdeme na kavu, do mesta, pobavit sa...
Podla mna je to ovela lepsie a mudrejsie riesenie
a inak...je mi dobre.
Takže nejak ma ten racionalny pristup k vzťahu drži od depresii z neho a pod. a moja super schopnosť vy*ebať sa na človeka a zabudnuť za jeden deň je tomu napomocna stale
Lutujem vas silno velmi Prichadzate jeden o druheho, to ze spolu neviete zit alebo chodit este neznamena ze musite byt nepriatelia, ci jeden pre druheho cudzimi ludmi :/
...Kto vas toto ucil deti ?
No stalo sa mi, že si ma dotyčný ex musel vymazať zo života kvôli terajšej jeho láske, ktorá očividne nechápala, že medzi babou a chalanom môže byť aj priateľstvo
Škoda, že niektorí ľudia pripravujú tých druhých o krásne veci len kvôli žiarlivosti a nedôvere...