tak ja som ho v prvom rocniku nemala. vdaka tomu som potom stihala vsetky zadania do skoly a nesedela som len na nete. a ked som nemala co robit, tak som sla aspon von. ..... podla mna mi bolo lepsie bez notebooku. a potrebovala som ho len na prihlasovanie na skusky. a to mi tolko spolubyvajuca poziciala. ale kazdy sme iny
zavisi na odbore.. ja som ho potrebovala a v tretom rocniku na praxi, kde nas ucili programovat v IDL a teraz by som si nevedela predstavit, ze notebook nemam... ale inak to iba zabija cas
ak studujes na intraku tak skor ano, inak urcite nie je potrebny..ja som dostudoval v podstate tri roky bez noteboou az potom som si kupil, samozrejme stolovy pocitac je potom doma nutny..
Ja som studovala dva roky v pokoji bez notebooku, ale napr. moja sestra moze si zadavat terminy na skusky na skole uz len cez net a kontrolovat znamky takisto, takze ak nechcela neustale bezat do internet kaviarni alebo si poziciavat od inych, tak si musela zaobstarať notebook. Aj seminarky sa jej na tom lepšie pisalo, ale na hodiny a prednasky si ho nebrala, jedine pero a papier a potom si to prepisala do kompu. Mala dokonca aj prednasky, kde im profak dal CD s textami k prednasanej teme a aj tam sa jej notebook hodil. Ale samozrejme, to zavisi odskoly a fakulty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Len uzitocny.
každopádne ja som ho považovala iba za užitočný, potrebný bol jedine prístup na internet.
potom som kupil galaxy S a pocitac som ani nepotreboval zapnut..
teraz mam S2 a ten myslim mi nahradza aj cely notebook...(teda keby som chodil na vs)