na telefonovanie bude fajn, aj na facebook sa s nim bude dat ist. ide o to co vsetko ocakavas od mobilu s nim si uzijes veci typu - mam super aplikaciu hned ti ju poslem, aha pockaj ty mas black berry ...
blackberry je pre podnikatelov atd proste ludi co vela smskuju a emailuju... ked potrebujes 24 hodin denne sediet na facebooku, hrat hry a menit si pozadia tak s nim spokojna nebudes
áno, rozumiem, ale vraj sú s ním nejakési časté komplikácie na mobile hry nehrám, maximálne POUa a potom som na FB na chvíľu a veľa sms-kujem a volám na nič viac mi ho netreba, nie som moc závislá na mobile, hlavne že si vybavím to čo potrebujem a počula som že je to vraj "šrotka", neviem čo si síce pod tým všetko vybavujú, ja som si ho všimla hlavne kvôli vzhľadu a tlačítkam, pretože nemám moc rada dotykové tlačitká, zle sa mi píše a ďakujem za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale pravdupovediac ja by som bola spokojna s hocakym mobilom (ak sa s nim da telefonovat)(a to sa da s kazdym, takze um)
ja chápem ale vraj sú mobily tej značky neni dobré, nemyslím konkrétne, ale hlavne s tými tlačidlami a tak že maju problém tak na to sa pýtam