Prisahám pri Apolónovi, bohovi lekárstva, pri Aeskulapovi, Hygiei a Panacei aj pri všetkých bohoch a bohyniach a dovolávam sa ich svedectva, že túto prísahu a tieto záväzky budem podla svojich síl a svedomia poriadne dodržiavat:
@1 ťažko povedať...nájdu sa takí čo to dodržiavajú..aj takí čo nie-napr. také úplatky alebo bezdôvodné predpisovanie liekov ktoré niekedy ani nutné nie sú -kvôli biznisu(napr. antikoncepcia 15-ročným, antibiotiká na vírusovú chorobu a pod.)
asi tá zmluva s farmaceutickými firmami- skôr ju prepisujú poniektorí aj ked to vôbec nie je nutné a dá sa zdravotný problém mnohých mladých báb vyriešiť aj inak..
@mariquittka este som sa s takym niecim nestretol..mame v rodine hned niekolko lekarov, cez neurologa az po obvodneho lekara a este som sa nestretol s tym, aby predpisovali niekomu lieky "len tak", lebo vraj maju zmluvy s farma. firmami
Hippokratovu prísahu dnes už lekári neskladajú....práve kvôli jej obsahu niektoré jej časti sú dnes nesplniteľné a nemá zmysel prisahať pri mytologických bohov, v ktorých lekár neverí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
s antikoncepciou ti pride 15stka s matkou, ze ju boli brucho ked ma kramy.
a ona nechce nic ine len antikoncepciu (nech si moze o.i. trtkat).
napr z antokoncepcie prave lekar vela toho nema.
ono s tym novym rezimom celkovo toho vela od firiem nedostane.
kedze aj firemne pero a hrncek sa povazuje za dar.
okr toho, lekar ti nepredpise liek, ktory nechces
No je to dobrá sprostosť