Dat sa da [a vacsinou to nekonci slavne, ver mi], no ak ta to chyta, poviem ti to, co viem z vlastnej skusenosti: Chod von a nehladaj ludi ktori ta chapu na internete, je ich dost aj vonku .
dá. samozrejme. no nieje to nič slávne,keďže to väčšinou končí po nejakej dobe tým,že jeden si nájde známosť a je nútený to tej druhej osobe povedať. stalo sa mi niečo podobné.. teda...rovnaké. a podľa mňa nieje dobré,keď sa človek zaľúbi do niekoho s kým si len píše,volá,smskuje...keď sa nikdy nevideli a nepozná ho osobnejšie..
určite že dá..a ešte ako ľahko alebo ak chcete, nazývajte to len namotávkou.. je to ale stavanie vzdušných zámkov...často si ľudia na nete toho druhého nechtiac idealizujú..a kontakt s realitou je potom dosť silná facka
ja som sa s terajším priateľom spoznala cez net...nikdy som na nič také nebola a vyhýbala som sa tomu a nebrala to vážne..ale stalo sa..a aj keď nebývame zrovna blízko...funguje to
myslím si, že sa určite dá, ale asi skôr len tak nejako platonicky, a nie zaľúbiť nejako naozaj, predsalen, ten internet dosť skresľuje, ten človek si toho na druhej strane trošku vysníva a vylepší, a potom môže zistiť, že realite je iná, a zrazu sa ´´odľúbi´´... a väčšinou nejaké tie pekné slová, ktoré cez ten internet môže ten človek napísať, v skutočnosti by možno vôbec nepovedal, aj to mení situáciu určite...
namotat, tak trosku inak zalubit ano, da sa to..samozrejme je potrebny osobny kontakt, po tomto okamihu sa to odvija bud v happy ende, alebo iba tom ende..
ja osobne - uz nikdy nic nezacinat cez net, real svet je skvely, a tie vztahove zaciatky su o to magickejsie
Co je to laska...je laska utopicky vecna a nezistna ?
Hmm.
Kde sa chovam tak isto na internete ako v reali a nerobim rozdieli tak som to ja a nie iluzia...ale castokrat (zeny) vykresluju same seba vedome alebo nevedome lepsie ako su. Alebo by aspon chceli byt. Castokrat vsak nemaju volu, chut take byt. Proste jebe im na hlavu.
Neviem, či sa dá zaľúbiť, ale niečo veľmi blízke tomu sa dá dosiahnúť určite... Možno je to nejaký prvotný stupeň zaľúbenosti, ktorý môže buď postúpiť na vyšší level, keď daného človeka spoznáte komplexnejšie a javí sa vám ešte fascinujúcejší alebo opadne, ak vás ten človek nepríjemne prekvapí
Každopádne veľmi dôkladne nikoho cez net spoznať nemôžete, ale keď spoznáte jeho názory, správanie atď. na nete, tak ostatné črty môžete predpokladať a tak si utvoriť pod menom daného človeka reálny alebo fiktívny obraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja osobne - uz nikdy nic nezacinat cez net, real svet je skvely, a tie vztahove zaciatky su o to magickejsie
Co je to laska...je laska utopicky vecna a nezistna ?
Hmm.
Kde sa chovam tak isto na internete ako v reali a nerobim rozdieli tak som to ja a nie iluzia...ale castokrat (zeny) vykresluju same seba vedome alebo nevedome lepsie ako su. Alebo by aspon chceli byt. Castokrat vsak nemaju volu, chut take byt. Proste jebe im na hlavu.
Každopádne veľmi dôkladne nikoho cez net spoznať nemôžete, ale keď spoznáte jeho názory, správanie atď. na nete, tak ostatné črty môžete predpokladať a tak si utvoriť pod menom daného človeka reálny alebo fiktívny obraz