Myslím napríklad ako máte československú filmovú databázu, +každý jeden seriál čo sa na slovensku najnovšie vyprodukuje nedostane ani štipku pozitívna, všade je to podľa ľudí odpad, odsúdený k zániku, ani jeden seriál čo som tam videla nebol bez hodnotenia "odpad!" ...
to môže byť tým, že ľudia čo sa vedia zaregistrovať na csfd nepozerajú pičoviny ako Panelák, Burlivé víno a spol. týchto megakktín
kukol som rebríček a napr. Mesto tieňov má 76 %, takže to zrejme malo hlavu a pätu a nejakú kvalitu
inak tieto seriály len kurvia divadelnú scénu, 3/4 hercov nejakej hry je potom z nejakého seriálu... pričom vidno, že sú fakt talentovaní niektorí len kvôli peniazom musia prijať ponuky naších komerčných skvostov
@roxanie film bojova lod je podla tzv kritikov odpad, pre mna je to jeden uzasny film ... vsetko co mam rad v jednom: scifi, emzaci, rihanna ... robim/pozeram co chcem a blbe keci druhych o veciach, ktore mam rad ma nezaujimaju .... cize celu kritiku mam dakde a nie este riesit ci je objektivna abo nie
nie, veď napríklad sa pozrime ako kriticky sa na všetko pozerajú, ako si včera v Superstar klakla na kolená pred Smejkalom a všetci že to bolo trápne.. a pritom ona iba konala ako to cítila a inde sú takéto veci normálne a nepovažuje sa to za trápne.. Asi tak
práveže ja sa takmer úplne stotožňujem s hodnotením na čsfd a nie, neriadím sa tým, napr. mne sa film nedotknuteľní páčil, ale určite nie až tak, ako je ospevovaný
ked pozera s superstar, nechas sa ovplyvnit, napr haberom, ktory sa v tom vyzna viac ako ty...
ked ide o csfd, je mi jedno, ako hodnotia ostatni, ked myslis, ze tieto serialy, co sa v dnesnej dobe na slovensku produkuju si zasluzia aspon 3 hviezdicky, nech sa paci. skus najst aspon 100 ludi ako ty a mozno zdvihnete hodnotenie, no bude to tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
čo myslíte?
kukol som rebríček a napr. Mesto tieňov má 76 %, takže to zrejme malo hlavu a pätu a nejakú kvalitu
inak tieto seriály len kurvia divadelnú scénu, 3/4 hercov nejakej hry je potom z nejakého seriálu... pričom vidno, že sú fakt talentovaní niektorí len kvôli peniazom musia prijať ponuky naších komerčných skvostov
Vyhľadaj si tam mesto tieňov, slovenský seriál, pri ktorom odpady nie sú, asi preto, lebo to nie je odpad.
ked pozera s superstar, nechas sa ovplyvnit, napr haberom, ktory sa v tom vyzna viac ako ty...
ked ide o csfd, je mi jedno, ako hodnotia ostatni, ked myslis, ze tieto serialy, co sa v dnesnej dobe na slovensku produkuju si zasluzia aspon 3 hviezdicky, nech sa paci. skus najst aspon 100 ludi ako ty a mozno zdvihnete hodnotenie, no bude to tazke