@9 skadiaľ to mám vedieť? ešte ku mne nikto neprišiel a nepovedal mi že som ľahko/ťažko čitateľná osoba Ale napr. z fotiek viem, že má dosť taký prázdny pohľad a ak sa neusmievam/nemračím tak na mne veľmi nevidno emócie.
Ani moc nemyslim, viem - ludia mi to hovoria pomerne casto. Nepredvidatelna, necitatelna. Predvidat sa neviem ani sama, obcas na rovnake podnety reagujem uplne opacne. Obcas apatia. Napicu vlastnost docela.
Za beznych okolnosti ano, som citatelna a neviem skryvat emocie. Ak si vsak uvedomim ze to je nevhodne, viem nahodit absolutny poker face a mat ho tak dlho ako treba, cize potom su ludia zmäteni.
@antifunebracka rad ludi prekukavas ? Co ked ti aj tak klamu ..ako si tym mozes byt isty ..ved aj ja si myslim svoje a nemusi to byt vobec pravda ..tot na internete si nebud isty ani sebou
čím viac niekomu sťažuješ poznanie, tým horšie pre teba. azda toľko ma k tejto tematike napadlo. ver mi je to tak. ako to myslím? čím ťažšie sa dáš komusi spoznať a musí ťa prebádať, tým menší záujem o teba bude javiť všeobecne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale zjavne kazdy presne vie, co som zac