no,bojis sa,ci neskoncis na urade,ze?no,s tymito predmetmi sa hodis na pravo,politologiu,masmedia,marketing,nic ine tu nevidim takehoooo...pravdepodobne nie si technicky typ...mal si si zvolit aspon chemiu,ci?jak ja
cize,asi vies ze jak je to s humanitnymi shitmi -smer urad prace
Nie je podmienka, aby si maturoval z profilových predmetov danej VŠ, len za ten predmet nedostaneš body ak to hodnotia. Skôr je problém, či zvládneš niečo úplne nové, ja som tiež preskočil na iný smer o "340" stupňov.
vôbec nie. no, síce, keď chceš ísť na medicínu/farmáciu/podobne tak sa hodí maturovať z tých predmetov, ktoré potrebuješ na prijímačky. no na ekonómie, managementy, filozofie... je to šuma fuk
kamarát maturoval z matematiky a informatiky a sám sa pripravoval na medicínu do Prahy z chémie a biológie, kde sa dostal a momentálne tam prvý rok študuje, je jedno z čoho maturuješ, pokiaľ to nie je niečo čo vyžaduje daná škola
ale keď chceš humánny smer...ja osobne by som si teda už vybral tú masmediálnu komunikáciu. nie je to nič extra ale možno sa niekde prederieš ako novinár (to nie je zlá robotka) prípadne sa ti môže podariť nejaká práca na personálnom oddelení a ten najelpší prípad je že skončíš ako nejaký PR menežér dobrej firmy.
samozrejme môže sa stať že skončíš na úrade a pôjdeš robiť niečo na čo stačí absolvent strednej školy a pri humánnych odboroch je menšia šanca uchytenia sa.
dnes je aj tak často dôležité vedieť sa pichnúť do toho správneho zadku resp aké kontatky máš.
treba to brať ale pozitívne, ja som dlho rozmýšlal ísť tam, nebudeš sa musieť tolko učiť, kopec pekných dievčat chodí na tento odbor
no a potom keď budeš pán magister tak potom uvidíš
@ahajj Tá masmediálna ma začala lákať najmä v predposlednom odstavci no uvidím, hej prepačte za spamovanie včera a dnes, potreboval som to poriešiť a chcu to od nas tak rychlo... je to fraška, už negivujem fuck našťastie, nejak skončím, tak ako skončiť mám, nech je to akokoľvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cize,asi vies ze jak je to s humanitnymi shitmi -smer urad prace
odveci, len preco akurat 340 stupnov (inak povedane 20 stupnov do druhej strany, cize nie moc)?
i keď z aj s humánnym shitom sa môže nejaká pekná holka napr s masmediálnou celkom chytiť, či nie?
ale keď chceš humánny smer...ja osobne by som si teda už vybral tú masmediálnu komunikáciu. nie je to nič extra ale možno sa niekde prederieš ako novinár (to nie je zlá robotka) prípadne sa ti môže podariť nejaká práca na personálnom oddelení a ten najelpší prípad je že skončíš ako nejaký PR menežér dobrej firmy.
samozrejme môže sa stať že skončíš na úrade a pôjdeš robiť niečo na čo stačí absolvent strednej školy a pri humánnych odboroch je menšia šanca uchytenia sa.
dnes je aj tak často dôležité vedieť sa pichnúť do toho správneho zadku resp aké kontatky máš.
treba to brať ale pozitívne, ja som dlho rozmýšlal ísť tam, nebudeš sa musieť tolko učiť, kopec pekných dievčat chodí na tento odbor
no a potom keď budeš pán magister tak potom uvidíš