No vlastne od leta som rozmyslala o setreni na jeden z mojich zivotnych snov a kebyze fakt na to setrenie pri kazdom vikende nezabudam davno som to mohla mat
lebo ak mi ostane pár € tak ich radšej miniem aj nepotrebné veci, ale ak ide napríklad o 50-100 €, tak si vždy pomyslím na to, že možno mi ostane taká suma aj nabudúce a už nebudem mať 100€ ale 200€ a koľko to môže byť napríklad za rok a čo by sa dalo za to kúpiť a takto by som tie peniaze minula možno na 1-2 nepotrebné "handry".
Vážim si peniaze, viem, ze z neba nepadaju..a ak ich chcem mat musim makat. Takze bezhlavo ich minut na somariny, na to nemam povahu. Na druhej strane nie som skrob... ak vidim nieco pekne a viem, ze to vyuzijem a ze to chcem, tak si to kupim. Viac si to potom vazim... a viem sa potom tesit i z malickosti..
nemakám jak idiot preto, aby som si peniaze do ponožky strkala..... pekne si ich užívam.... aj keď niečo m vždy zostane a to sa presúva do ďalšieho mesiaca.
s peniazmi som na tom relativne dobre, snazim sa setrit ako to len ide, ale to neznamena, ze si nic nekupim alebo ze sa obmedzujem. ak sa mi nieco paci kupim si to, ak nieco potrebujem takisto. a ci pozeram na cenu? zalezi od toho co to je
Najviac utrácam na koníček... Ten zavše spapá hojne... Inak som asi dosť žgrloš... V potravinách sledujem akcie a kupujem z nich do zásoby, v dôsledku čoho jem zavše trebárs jogurty, ktoré sú týždeň po expiráciíí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
lebo ak mi ostane pár € tak ich radšej miniem aj nepotrebné veci, ale ak ide napríklad o 50-100 €, tak si vždy pomyslím na to, že možno mi ostane taká suma aj nabudúce a už nebudem mať 100€ ale 200€ a koľko to môže byť napríklad za rok a čo by sa dalo za to kúpiť a takto by som tie peniaze minula možno na 1-2 nepotrebné "handry".
Chuchvalec