nemyslím si že by ma ohovárali a ani som sa nikdy nedozvedel že by ma ohovárali.. ani ja neohováram ich.. mám v poho kamarátov a aj v triede sme celkom dobrý kolektív... nevidím zmysel v ohováraní
@takytypek kamo ale ked poviem ze by som sa musel vyjebat na 50 % tak to je dost ...ono vies dakoho este beres ale ked vies ze nespravis daco jak on chce takoj ...ty si kokot lebo si sa zmenil abo co ...neznam ...neská ma volali sa kopat na kupko povedal som nie ...uz vidim ja namna jebu !
@picasso kamo ...obdiv ...myslim takych kamaratovvv...lebo ja co svojich poznam kurvy...ono tak zase ked si zniekym den co den spozna tvoje chyby a zdruhym clovekom ich prebera a tak sa keca keca a kyda...
@dod18 neznášam takých buzerantov čo ohovárajú jak staré babky... na základke som mal pár takých "kamarátov".. som rád že už som neni s nimi v kontakte
@dod18 vies poviem ti ze sa viem presne vcitit do teba..akurad ze som si povedal jebem na vas bozajte ma cau a koniec..mal som tolko falosnych kamaratov a teraz mam len par ale takych ze dam za nich ruku do ohna a oni za mna..je to len na tebe ci ti stoja za to sa hrat na niekoho kym niesi..len bud sam sebou
@takytypek kamo tak tot ze jak ty tu pises ze polovicu poslat do teplych krajin je fajn pokial si snimi neprezil rozne akcie ...stavy...chapes viem presne co robi cely den ..len ma jebe ze kurva je to ...dufam ze si to vies predstavit
kamarati vzdy ohovarali a aj ohovarat budu, je len velmi malo skutocnych priatelov, ktori to nerobia a falosnych ludi preto systematicky zo svojho zivota vylucujem
po prvé nemám kamošov iba známych a keď im dobre padne tak nech.... po druhé keby ma kamarát ohováral už by nebol kamarát... ja mám rada keď si veci s dotyčným/dotyčnou vysvetlím face to face ....
Nepoznám nikoho kto by neohováral. Ale s čistým svedomím priznávam že to robím aj ja. Ale nie všetkých ofc., mám ľudí ktorým verím a ktorých by som si nikdy nedovolila ohovárať
Ruku na srdce..Myslíte si že existuje človek čo vás pozná a s ktorým trávite čas (áno aj váš najlepší kamarát), ktorý by ANI RAZ v živote nepovedal o vás krivé slovo?? blbosť..ludia sú sprostí a falošní, nedá sa veriť nikomu okrem samého seba, aj to si treba dávať bacha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Len by to mohli robiť častejšie tak, aby som nepočula
je kde?
a tí, ktorích mám v kolonke ,,priatelia,, ma určite neohovárajú tým som si istá
2. ti co sa okolo mna pohybuju samozrejme rydaju jak sa len da
priatelia ma neohovárajú ...
Spolužiačky ma ale obkecávajú non stop
@horsiq a potom marek je kto?