takýto druh vzťahu je veľmi rizikový... internetová komunikácia a vzťahy tohoto typu majú určitý náboj, ktorý stratia, keď sa dvojica začne stretávať normálne. potom to veľmi opadne a málokedy to končí dobre. skrátka svet tu na www.blablabla... je svet úplne iný ako ten tam vonku...
Pretoze johnysheek tu v mojej predoslej ankete » www.birdz.sk/forum/dokazete-... pise ze to ozajstna laska je...ja hovorim ze NEMA PRAVDU...tak ma prosim opravte ak sa mylim...
@6 tak príťažlivosť a túžba medzi dvoma luďmi aj takto môže vzniknúť, ale ajtak je to iba na základe fotiek tých ludí (pokial sa už nevidela viackrát aj naživo) jasne že každý si zverejní iba svoje najlepšie fotky na nete čiže je to na ako keby zidealizované podla toho ako by dotyčný chcel na ostatných pôsobiť
@johnysheek ubohy si jedine ty davas za pravdu 14-15 rocnej babe ktora este toho o zivote moc nevie...sa pozri kolko ludi hlasovalo za to ze sa to skutocnou laskou nazvat neda...ja napr suhlasim s lvankou...a ty 20 rocny tiez toho rozumu tusim moc nemas ked taketo nieco dokzes nazvat pravou laskou...a to este do toho neberiem take fakty ze ty sa uz pomaly povazujes za clena rodiny...TOTO JE UBOHE MILY MISKO nie to ze ja zalozim anketu vseobecne len preto aby sa zahlasovalo co si ludia o takychto vztahoch myslia...
Veď základom každého medziľudského kontaktu je komunikácia, nie? Tak potom láska nie je kontakt? A internetová komunikácia neexistuje? Alebo aj cez telefón...
Keď cítite lásku, necítite ju kvôli pár fotkám. Cítiš, to aký ten človek je. Alebo niektorým tu ide len o vzhľad?
zazila som...da sa to podla mna povazovat za lasku bo to fakt laska bola...ale myslim ze je to tak trocu strata casu najmä ak je tvoj "objav" nejak daleko...
@kosmiklove anketa: da sa to pokladat za ozajstnu lasku. a ty to len nevies stravit. ak vraviem vo vseobecnosti, tak nemozes kategorizovat podla toho co si ludia myslia.. lebo co si ja teraz myslim, si zajtra uz nemusim, lebo mi niekto dokaze, ze som sa mylil.. Mozne je vsetko.
@lvanka mas pravdu, avsak nemozeme generalizovat.. nie kazdy vravi milujem tomu, kto ma peknu tvaricku a nie kazdy slovami milujem ta vravi chcem ta do postele..
@kosmiklove dam za pravdu i 7rocnemu. Kym ju ma. Ako mozes posudzovat nieco co si nikdy nezazil? Ako mozes odsudzovat nieco do coho nevidis (i ked si myslis ze ano )
@kosme dobre vies ako ty tak i ja a myslim ze vela ludi o co tu ide. Vsetci to chapaju ako boj mna s tebou. Problem je v tom, ze toto sa bojom nazvat neda. Toto je len posledne zmietanie sa umierajucej obludy, ktora si vravi.. ked ja neprezijem chcem spravit tomu druhemu aspon co najviac ran. Snazil si sa o vsetko. Hrozby, zaliecanie, sluby, nadavky a teraz prislo i verejne dokazovanie
Oki vyhral si. spravil som obrovsku chybu, mal som ta uplne ignorovat. Je mi to luto, uz ta ignorovat budem. A ty nas laskavo nechaj na pokoji. Staras sa do nas ako by si nam nieco bol. Snazis sa tvarit ako chces dobre, aky si mudry ako a co nam ty dokazes. Nedokazujes nic. Ani nic nezmenis.
@petronellka prepac, uz budem dobry vlastne ja som stale ;o)
@jimmycrow v istom zmysle mas aj pravdu...ale ano bohuzial ked sa tak na to pozeram...skoro kazdy hovori ze: "mne na vzhlade nezalezi..." ale pride na lamanie chleba a uz...mne sa nepaci a hento toto...vselicim som uz presiel a vo vacsine pripadov som prehral prave tym ze dotycnej islo v prvom rade o vyzor...dokonca aj jeden doktor, alebo ako by som ho nazval mi povedal ze baby sa najskor pozeraju po tom co sa im paci a az potom co to dokaze...cize baby su schopne aj toho ze sa cez net namotaju a ked zistia ze sa im dotycny nepaci tak sa stiahnu a zrazu sa vyhovaraju s odpovedami ze chcu byt radsej kamaratky a atd...ja osobne som na babu ktorej o vyzor neslo este v realnom svete nenatrafil (neratam internet kde dotycna hovorila ze ano nezalezi jej na vyzore ale nemienim stracat cas tym ze si to budem preverovat ci to je pravda alebo nie...je to len internet)
@19 vacsina nazorov ide proti tvojmu...a hlasovanie tomu tiez napoveda...8 ludi je za ANO a cca 40 ludi je za NIE ...tak potom co? myslim ze to je jasne...
@kosmiklove No hej. Aj to je pravda... Aj to s tými fotkami. Ale ja som sa raz tak stretol a podľa iných by bola DOSŤ škaredá a mne sa páčila. Viac ako predtým. Takže to je môj názor
@johnysheek anketa mala sluzit cisto len ako nazor ludi na vec...ze to ty beries ako utok na teba...kludne si to ber...ja to za utok nepovazujem...
neviem ako v inych veciach ale v tomto by som sa moc neriadil nazorom 7 rocnych ktory este nemali moznost si to vyskusat...
co sa tyka tych dalsich veci...vyssie som pisal na co povodne sluzi anketa...verejne dokazovanie robis z toho len ty
a staram sa len do toho do coho ma nieco je...s tym ty nespravis nic...neviem preco hovoris v mnoznom cisle NAM...ci ty sa beries za dvoch? tak potom sorry
a pokial chces este nieco konkretne vytahovat co nesuvisi s danou anketou tak sem uz radsej nepis
No to by bolo asi na dlhe rozprávanie...a k tým čo vravia že je to p*covina len tolko ze nikto z vas ani len nebude tusit a stane sa mu to o com si myslel ze s amu stat nemoze, ze neni taky idiot aby sa do dacoho takeho pustil...ale ci to je naozajstna laska...to je otaznik ved oc je vlastne ozajstna laska ? kazdy chape tento pojem inak...kazdopadne pokial s aty dvaja skor ci neskor podla moznosti necu stretnut tak to fakt zmysel nema
len na písaní cez net a telefónovaní sa dá považovať za ozajstnú lásku?? bez toho aby ste sa v skutočnosti videli? Myslím že to môže byť maximálne pobláznenie. Sama mám vzťah na diaľku.. na riadnu diaľku.. je to ťažké ale že by som ho vôbec nevidela?? to sa v skutočnosti nedá.. možno pár mesiacov.. ale ak sa dvaja nestretnú.. budúcnosť to nemá..
neskúsené, nezažité...pre mňa je dôležitý kontakt dotyky, bozky, pohľady...takto by mi to dosť chýbalo...ale subjektívny názor lebo som to vážne neskúšala
@cukriq@jimmycrow problém je v tom, že tak 20% ľudí nie je tým, za koho sa na nete vydáva. Kým človeka osobne nepoznáš a nevieš, kým naozaj je, akú má cenu hovoriť o láske?
podla mna to je to zaujimavi začiatok vstahu ... a ked ste ešte sokojni z vizorom a vidržite ešte aspon 3 rande za sebou tak by sa to dalo ... ale to je male percento že sa to podarí ...
prave v tomto obdobi to prezivam ,cize viem o comm hovorim.neviem ci je to ozajstna laska ,ale dalo by sa povedat ,ze je to "zalubenost" .,je krasne ,ze niekomu na vas zalezi aj ked je velmi daleko ......
Podľa mňa ano, dá sa. Pred tromi rokmi som na tom bola tak isto. Zalúbila som sa do niekoho, kto býval na úplne opačnom konci Slovenska, sme si rok len písali, volali. Raz som v tej zalúbenosti za ním dokonca aj prišla, nejak sme si stále rozumeli a začali sme spolu chodiť . On potom musel odísť do anglicka pracovať, takže sme boli spolu asi tak každé dva mesiace približne taký týždeň, dva, cez leto mesiac a teraz sme spolu už druhý rok, bývam s ním v anglicku, lúbime sa a som zasnúbená Takže podľa mojej skúsenosti sa to dá nazvať láskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
pise ze to ozajstna laska je...ja hovorim ze NEMA PRAVDU...tak ma prosim opravte ak sa mylim...
prepac kosme.. ale toto je prizemne.. a velmi ubohe i na teba
inak @cukriq ma pravdu
@lvanka pozor na pouzivanie slova nic..
Veď základom každého medziľudského kontaktu je komunikácia, nie? Tak potom láska nie je kontakt? A internetová komunikácia neexistuje? Alebo aj cez telefón...
Keď cítite lásku, necítite ju kvôli pár fotkám. Cítiš, to aký ten človek je. Alebo niektorým tu ide len o vzhľad?
@lvanka mas pravdu, avsak nemozeme generalizovat.. nie kazdy vravi milujem tomu, kto ma peknu tvaricku a nie kazdy slovami milujem ta vravi chcem ta do postele..
@kosmiklove dam za pravdu i 7rocnemu. Kym ju ma. Ako mozes posudzovat nieco co si nikdy nezazil? Ako mozes odsudzovat nieco do coho nevidis (i ked si myslis ze ano )
@kosme dobre vies ako ty tak i ja a myslim ze vela ludi o co tu ide. Vsetci to chapaju ako boj mna s tebou. Problem je v tom, ze toto sa bojom nazvat neda. Toto je len posledne zmietanie sa umierajucej obludy, ktora si vravi.. ked ja neprezijem chcem spravit tomu druhemu aspon co najviac ran. Snazil si sa o vsetko. Hrozby, zaliecanie, sluby, nadavky a teraz prislo i verejne dokazovanie
Oki vyhral si. spravil som obrovsku chybu, mal som ta uplne ignorovat. Je mi to luto, uz ta ignorovat budem. A ty nas laskavo nechaj na pokoji. Staras sa do nas ako by si nam nieco bol. Snazis sa tvarit ako chces dobre, aky si mudry ako a co nam ty dokazes. Nedokazujes nic. Ani nic nezmenis.
@petronellka prepac, uz budem dobry vlastne ja som stale ;o)
neviem ako v inych veciach ale v tomto by som sa moc neriadil nazorom 7 rocnych ktory este nemali moznost si to vyskusat...
co sa tyka tych dalsich veci...vyssie som pisal na co povodne sluzi anketa...verejne dokazovanie robis z toho len ty
a staram sa len do toho do coho ma nieco je...s tym ty nespravis nic...neviem preco hovoris v mnoznom cisle NAM...ci ty sa beries za dvoch? tak potom sorry
a pokial chces este nieco konkretne vytahovat co nesuvisi s danou anketou tak sem uz radsej nepis
ci mi chces povedat, ze na lasku je navod??
alebo ze ona utecie, lebo na birdzi az 40 ludi hlasovalo nie?
Daj tú anketu vymazať lebo je to totálna hovädina a tú včerajšiu tiež!
Už mám toho dosť!
@biancadetolle
A ona je do neho zblaznena lebo mi aj vlasy odstrihla kvoli nemu.