nemyslím na piatok, skôr by som prijala aby tieto dni trvali dvakrát dlhšie (čiže jeden deň by mal 48 hodín), nech sa stihnem do utorka naučiť na skúšku
@husky@1 ja zas milujem ludi co sedia este aj v piatok vecer za pc a nechodia so spolocnosti. (tym nemyslim teba).. Radsej sa tesit na piatok medzi kamosov ako byt cez tyzden a este aj cez vikend za compom
Piatok zacinam zvlakat uhlie. Je ho niekolko ton. Ak by sa chcel niekto tak rekracne rozhybat, vybavime. Podmienka je nezalomit furik a lopatu a nespievat si "Kom, kom, kominar . . . " ! :p
@rischo ááno presne tak! aj mňa to čaká. A budeme chodiť po triedach a rozhadzovať cukríky a každému dáme "serus" a povieme ČAU a potom hor sa do mesta .....
Ale áno, teším sa na behanie po meste s mojou triedou a lúčenie sa so školou, potom pivo a koncert a v sobotu sa zahrabem do kníh a vyleziem až v pondelok nasledujúci týždeň, jú!
myslim na buducu stredu lebo budem mat konecne volno piatok? robim. sobota? robim. nedela? robim takze ja sa tesim na hociaky den kedy mam volno a mozem ho travit inak ako v praci
ano, ale len na cestu do skoly a na cestu zo skoly busom preco nepovim ale ked uz budem doma tak sa budem pravepodobne cely vecer nudit a sediet zavreta v izbe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
tak nech máte pekné počasie, aby ste nezmokli pri tom obehávaní
@hajzelbaba
tiež rozlúčka maturantov?:d
@husky
tých exotov mám "najradšej"....ináč, polovica ľudí do 20 je taká
inak keď sa to vezme, tak sa teším, lebo konečne vypadnem z intráku
a aj keby to tak nebolo, tak isto náplňou môjho týždňa nie je myslieť na piatok.
ale keď sa tak zamyslím. tak na piatok svojím spôsobom myslím, lebo vtedy sa rozhodne, aký budem mať program celé leto.
Aké máte tablo?
na piatok 18teho júna. to bude PIATOK jak sa slušííí a patrííí !
je mi fuk aký je deň
A hej, myslím. 4 hodiny, z toho 2 písomky, kto by nemyslel Už aby bolo dákej tej pol tretej
najprv sme chceli LCD obrazovky, na ktorých by sme robili všeliaké pózy ale potom to padlo. nevyšlo
Život je krutý, bratia a sestry..
a jasne ze tesim uz pocuvam alkoholicke pesnicky