mal by som jednu otazku...predstavte si babu, ktora vravi, ze nechce chalana atd atd...a teraz...dost casto si pisavame na icq aj na pokeci, chce sa so mnou stretnut a pise mi smsky na dobru noc a tak...myslite ze by aj mala zaujem o nieco viac ??
asi si ju zaujal tak, že by do toho s tebou isla. teraz zalezi uz iba na tebe... a preco sa vlastne na to pytas tu? ty ju ako-tak poznas, my nie, ty musis vediet co chces. ak vahas, tak asi nechces.
nemusi chciet, kolko som mal ja kamaratok co sme si pisali aj na dobru noc alebo take odjeby ja ich tu pisat nejdem. Myslim si, ze toto zistis v tedy, ked sa s nou stretnes o co jej vlastne ide. Mozno ta chce len namotat ktovie tazko povedat
kedze vzhladom na moj vek by na moj nazor aj tak kazdy kaslal napisem len tolko ze by si sa mal spytat skor dievcat ako chlapcov...aj ked najlepsie by bolo si to s tym dievcatom vybavit face to face
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
koment 11 som usudil podla komentu 9
moze to byt tym, ze uz je vela hodin??
@14 asi moze
@24 lucka prosim ta tvoje trapne poznamky a vyrypovacky si nechaj niekde inde