podla mna je to zle polozena otazka ,lebo clovek ma urcite na toto pravo -..ved to je jeho slobodna volba aky bude pom rozchode ,ved predsa kazdy sme iny ...a kazdy berie rozchod inak ..a urcite ste zazili vo vztahu vela krasnych chvil ,tak je jasne ,ze prichadza smutok
podla mna kazdy pochopi tuto otazku inak... ja som to pochopila tak ze mozno ak sa niekto s niekym rozide a potom je mu z toho smutno tak mozno mu niekto povie nieco v takom zmysle ze ,,ved si sa s nim nemala rozchadzat ..."
a samozrejme ze ma clovek pravo (alebo hocijake ine slovo ) na smutok aj ked on to ukonci.. predsa su tam rozne dovody na rozchod
anketa asi patri do tvojho sukromia ze.. ja myslim ze ano.. ved aj ked si nekoho opustila napr. alkohol alebo len tak ste si nerozumely..alebo cokolvek ine.. urcite za 2minutky nezabudnes na to pekne co ste spolu prezily..
Ehm, právo? Tam sú stanovené nejaké pravidlá, že správam sa tak, lebo by to tak malo byť? :/ Keď mu je to ľúto tak nech smúti, nie? Rozchod nie je o tom, že jeden nenávidí toho druhého a oddrbe ho, aj keď sa to často tak stáva...
ja som to pochopila pravdepodobne tak ako si to myslela @mirkova a asi aj @alysia
chapem co myslis...to ze ked si smutna a ini povedia "tak naco si sa s nim rozisla" jasne ze ma pravo byt na smutok a este vacsie ak bol dovod na rozchod napr. nevera a pod. chapete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a samozrejme ze ma clovek pravo (alebo hocijake ine slovo ) na smutok aj ked on to ukonci.. predsa su tam rozne dovody na rozchod
chapem co myslis...to ze ked si smutna a ini povedia "tak naco si sa s nim rozisla" jasne ze ma pravo byt na smutok a este vacsie ak bol dovod na rozchod napr. nevera a pod. chapete...