podla mna je najvhodnejsia pre deti od 11 do 17 rokov...i ked 11 rocne decko by asi tazko pochopilo dajmä tomu sedmicke....ale ja som ho zacala citat ako jedenast rocna a skoncila ako sedemnast rocna a bolo to idealnE
ja to podla mna pre kazdeho co si to chce precitat no tak napriklad mojho ucitela mama je uz no... starsia a kedze je zvedava tak si to chcela precitat
kdeze, kdeze...je to tak pisane, ze sa to paci aj detom, predsa len...svet carodejnikov, ale uprimne...od akych dvanastich by som dala, a pre pochopenie urcitych veci od petnastich
ja mám 19 a ulietavam na tom, fakt sa mi to páči. Môj chalan vždy vravel aká je to hovadina, že to je pre malé deti, jednoducho blbosť. No minule som to len tak pustila a napokon sme presedeli pri prvých 3 častiach, a už sa nevie dočkať na dalšie.. zapáčilo sa mu to heh.. myslím, že to hovorí za svoje.. z totálneho NIE na ESTEEEE
ja to citavam....a bavi ma to..a poznam viacero ludi..aj 30rocnych co to citaju....aj filmy su dobre ....okrem dvojky!!......a podla mna nech si to kukaju aj male deti...ale ked ma decko osem rokov asi tazko precita 500stran...!!
podla mna ano tak na polovicu... je to detska kniha, v ktorej treba ale deti naucit vidiet tie spravne obrazy a myslienky... a vonkoncom nie ju odsudzovat len preto, ze je to nerealne... mne X ludi uz povedalo, ze je to hlupe citat, lebo to je ROZPRAVKA a ze je tam nasilie a blabla nasi rodicia pozerali vinetua - tam bolo menej nasilia? bolo to viac realne? nie, nebolo
nie harry potter je super, akoshe nie ako postava ako postava je najlepsi draco a severus ale citam hp aj teraz ked skoncil nasla som super fanfiction a travim ich citanim vela volneho casu..
Blbosť!!! Harry Potter nie je len pre deti... poznám kopec dospelých HP maniakov... to, že je "len pre deti" väčšinou šíria len tí, čo HP ani nečítali abo prečítali len prvé 2 diely.. HP5 až 7 je fakt brutal a skôr pre väčších než pre malých... proste HP je kniha čo rastie spolu s čitateľom...
podla mna vobec nie....napr moja teta tiež prečitala všetky knihy a tak isto aj filmy videla...a velmi sa jej to páči...na veku nezaleži ....a suhlasim s @hermy46...prve dve časti su skor pre deti...ale nad tymi poslednymi človek musi normalne uvažovat aby všetko pochopil
Liwushka--- ak si misliš že dieta nepričita 500 stran ??? mno ja som už prečitala 840 stran za 7 dni samozrejme keby nebola škola tak aj za 4.... a keby neco registrovat som sa iba preto len aby som mohla dokazat že dieta vie prečitat knihu viac ako 500 stran !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
lebo film urcite !
len male deti z toho spravia vacsiu famu,no