Myslite že je dobré vytvoriť s najlepšieho kamarátstva vzťah?
Ahoj mám naj kamaráta naozaj je super a rozumiem si s ním tak ako zo žiadnym chlapcom. Dohodli sme sa že medzi nami nikdy nič nebude a tak to aj je, ale ako odišiel do francúzka uvedomujem si že mi čoraz viac a viac chýba.Teda moc mi na ňom záleži a mam h
takéto veci sú vždy ťažké, buď s toho bude pekný vzťah samozrejme ak mu to povieš, alebo v tom druhom prípade by tam mohlo byť riziko že ak vám to nedajbože nevyjde potom už nebude váš kamarátsky vzťah taký ako predtým ...
ale ja osobne by som do toho šiel, je lepšie to skúsiť, akoby si sa mala neskôr zožierať tým že ti je to ľúto držím palce
Hmm ja si myslím,že nie. Neviem...je to vždy rozdielne. Stalo sa mi už aj to,že kamarát sa do mňa zalúbil,ale ja som ho brala naozaj len ako kamaráta, na ktorého som sa mohla vždy spoľahnúť a mal ma rád - samozrejme aj opačne,ale to bolo všetko z mojej strany..a teraz spolu moc nekomunikujeme :/
POtom druhý čo si každý myslel,že spolu chodíme. Veľa dievčat ma nenávidel,lebo s ním trávim veľa času a brali ma ako nepriateľa .. až raz,keď som bola zadaná sme spolu prežili fajn večer. Asi najlepší aký som kedy zažila - nepodviedla som frajera to nie,ale uvedomila som si aké by bolo super s ním byť inak ako doteraz... ale teraz má frajerku a stretávame sa menej čo je pochopiteľné. Vo mne niečo hrklo akože čooo? teraz sa o neho budem deliť akože? ale pohoda.. keď je šťastný ja mu to prajem.
Takže za mňa nie mne sa páči to spoznávanie sa vo vzťahu
podľa mňa z toho nerob takú paniku, lebo čím viac si budeš hovoriť že sa bojíš a veľmi ti na tom záleží, tak sa to just pokazí...takže to nechaj voľne počkaj kým príde a potom uvidíte
mne sa stalo to iste...nakoniec som s nou chodil,no nieco sa posralo a uz nie sme ani kamarati...ale nie preto,ze sme sa rozisli,ale proste ma od*ebala aj ako kamosa...nechapem...
je to individuálne, a na Tvoju druhú otázku ja som za pravdu, takže si nemyslím, že bola chyba mu to napísať. Mali by sme robiť a vravieť to čo cítime. Prajem veľa šťastia!
@edisek to vystihol....tym, ze si mu to uz napisala je kamaratstvo definitivne prec a ani sa to uz nikdy nepokusaj na uroven ´kamaratstva vratit, lebo sa to cele posere....teraz uz len napredovat v ustrety peknemu vztahu, ktorý je zalozený na hlbsich hodnotach a silnejsich putach, ako vztah bez predosleho priatelstva ......drzim palce @majusqa93
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ved tak zatial mu nic nepis, cakaj kedy pride (kedy pride?)
ale ja osobne by som do toho šiel, je lepšie to skúsiť, akoby si sa mala neskôr zožierať tým že ti je to ľúto držím palce
POtom druhý čo si každý myslel,že spolu chodíme. Veľa dievčat ma nenávidel,lebo s ním trávim veľa času a brali ma ako nepriateľa .. až raz,keď som bola zadaná sme spolu prežili fajn večer. Asi najlepší aký som kedy zažila - nepodviedla som frajera to nie,ale uvedomila som si aké by bolo super s ním byť inak ako doteraz... ale teraz má frajerku a stretávame sa menej čo je pochopiteľné. Vo mne niečo hrklo akože čooo? teraz sa o neho budem deliť akože? ale pohoda.. keď je šťastný ja mu to prajem.
Takže za mňa nie mne sa páči to spoznávanie sa vo vzťahu
@rheia : všimam všímam