Napr. aby ste tej druhej osobe neublížili len tým že mu vynadáte za úplnú kravinu lebo vás niečo nasralo a on vám len prišiel nevhod do cesty..a potom to ľutujete..
hej, myslim si to.. napr. to, co pises v @1 je uplne modelova situacia, kedy podla mna treba hnev potlacit. potom neskor ho vyventilovat nejakym neskodnym sposobom, pokial sa da - takym, co nikomu neublizi.
Svoj hnev si na iných neventilujem. Keď som nahnevaný, môžem byť na iných trochu nepríjemný, podráždený, ale priamo na niekoho vybuchnút, tak to nie...
Ja ked som nasraty tak idem hrat futbal tam sa vzdy odreagujem a vybijem to zoseba je to lepsie ako to vsebe dusit alebo hnevat sa na niekoho nevinneho..ale ak sa mam hnevat tak na niekoho kto si to zasluzi
Mňa sere len ľudská hlúposť a tej mám okolo seba do nemoty takže musím to v sebe dusiť,ale keď vybuchnem tak v okruhu troch km majú všetci po piči.A potom mám zase pokoj na dlhú dobu.
mne sa to stalo vcera..preto sa pytam...lebo odniesol si to clovek ktory ani nic neurobil..cize suhlas s tymi ze radsej vybit na niecom inom nie ludoch...samozrejme okrem tych ktori si to zasluzia
mmm podla toho čoho sa to týka, lebo napr keby ten niekto niečo ozaj že doje*e a ja mu na to nič nepoviem, tak by som sebe ešte uškodila..ale tak veci by sa mali riešiť v klude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
raz mi už naozaj praskli nervy a nakričala som na kamoša venku a ľudia sa kukali na neho a nie po me... ( čo ma dosť zaráža)...