Myslite ze padne diktatorsky rezim v KLDR ked zomrel ich "drahy vodca" Kim Cong IL? bude tam revolocia? ktora konecne otvori ludom oci a budu poznat aj lepsi svet!
@semhaforas tak keď sa v podstate všetky financie trepú len do armády a jadrového programu tak to môže byť ťažké. Určite by mali aj kde aj by vedeli ako len bez podpory štátu to asi nie je bohvie čo.
nebudte naivni.. aj keby jeho syn bol neviem aky demokrat, tak uz len preto ze je to jeho syn bude muset byt diktator.. za nim je obrovska kopa ludi co maju vacsiu moc nez on sam, je to mlady clovek, takze bude skakat ako oni budu piskat
Nie je to také jednoduché. Budme predsa realisti. Tí ľudia v KĽDR sú dlhé roky v degeneračnom psychickom rozklade. Brainwashing tam funguje. Dokonale. Ak by tam začali násilne vstupovať krajiny ako USA a jej najbližší spojenci, vyvolalo by to velmi zlú situáciu, väčšina ľudí nie je ešte pripravená na zmenu, vnímaju západny svet inak (myslia si napr. že sme stále ČSR), lebo ich to tak učia. Umelo ich držia v klamstve. Určite sú ale zvedaví, čo sa tu skutočne deje. KĽDR je len jedno velké, umelo udržiavané mocnárstvo. Nie navždy. Taktiež netreba zabúdať, že sú tam stále "články" ktoré nebudú chcieť ukončiť dlhé roky udržiavaný režim, prospieva im. Pokusy o vyjádnavanie tam budú, hlavne ak bude na čele ten mladík. Režim v KĽDR padne, ale ešte nie hneď. Najskôr zoslábne.
Odporúčam si prečítať článok o dvoch českých študentoch, ktorí študovali v KĽDR a opisujú tam svoje pôsobenie. » goo.gl/xkzCT...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale @delica ma pravdu .
šancu majú akurát na to, že diktatúru rodiny nahradí vojenská
Len jedno mi nejde do hlavy. Ten ich hladomor. To si fakt nedokážu ani dostatok potravín vypestovať?
žijem tu, nežijem tam, tak fakt neviem, prečo by som sa o to mala zaujímať...
Odporúčam si prečítať článok o dvoch českých študentoch, ktorí študovali v KĽDR a opisujú tam svoje pôsobenie. » goo.gl/xkzCT...
jaktoze si to nikto nevsimol?