Ano, kazdemu je to jedno, lebo ludia su egoisticke svine, ale aj ked ti sem niekto nieco napise, tak je mu to jedno, len si tu buduje svoje meno... Takze aj mne je to jedno, len sa nudim a preto sem pisem...
ja si skor myslim ,ze to vela riesis ..na seckych sa drb, rob si co chces,je to tvoj zivot a neostanes sama..aj ja som si myslela..potom som dosla na to, ze lepsie nemat nikoho, jak nakeho kurevnika/ten, co si nevie vazit zenu/agresivneho/s pastelovofialovym trikom s golierikom od tommyho hilfigera a gucou na hlave a kabelkou, kery nevidi nic ine ako seba/atd atd
neviem definovať ani lásku, ani šťastie, ale vkuse sa báť, že sa sklamem...to je hlúposť...keby som sa stále všetkého bála tak by som bola stále sama a zavretá v dome...musíš hľadať skúšať, a ak príde sklamanie. nu což dejú sa aj horšie veci
neostanes, ale musis sa zmenit v naivite a pod., ale to pride casom ci budes starsia tym viac spoznas aky su ludia a komu mozes a komu nemozes verit. A mas 16 no a co? Nenut sa mat frajera len preto, ze chces alebo, ze musis mat...to pride samo.
naivita sa v dnesnej dobe uz nenosi, vobec s nou neuspejes v spolocnosti ani vo svete, doplatis na nu len ty SAMA, treba si povedat dost!! aj ja som trosku naivna ale zas ked ma niekto sklame snazim si s toho zobrat len to pozitivne lebo ako sa hovori vsetko zle je na nieco dobre.
vsetko zle je len a len dobre a ma len 16 rokov... pravu lasku mozes najst az v 25...mozno aj neskor..a mozno aj skor...hlavne nic nehladaj a nettrap sa..ak ti ide iba o sex, tak si najdi nezavazne niekoh, ak ti ide o city a o pocity atd..tak to neries..a nehadz sahned prvemu zaujemcovi okolo krku "len aby si niekoho mala"...
jasne, ze to bude kazdemu jedno. ... ale jednemu urcite nie, toho ty lubit neikdy nebudes a tak sa budes stale vo vztahoch iba trapit. Co ine? Vsak si este mlada. Skusenosti ziskas teraz a tak prestanes byt naivnou hlupanov a potom to uz bude ine. Vsak mas len 16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Po case uz prestanes byt naivna... treba si vybudovat vlastny nazor,vlastny postoj na zivot a potom tak lahko neuveris blbostiam.
2. si uplne jebnuta
3. o tyzden budes behat s dalsim kokotom tak tu neries picoviny
good luck!