chodite niekto na www.myspace.com? je to fakt super stranka kde si mozte vytvorit svoj vlastny profil s obrazkami, videom s hudbou, fotkami...svoje profili tam maju vytvorene aj svetozname kapely pripadne skupiny alebo aj herci..mozte si s nimi pisat....c
my space je naozaj cool stranka...len sa v nej moc nevyznam...poradte mi pls ako sa v nej aspon trochu zorientovat,a ako vyhladat rozne veci...priatelov V slight_smile:
byma zaujimlo jak tam mam dopekla vdrbnuť ten slideshow ked tu trepem do tej klavesnice,že keby mala v sebe trovhu krvi ta už vykrvaca davno,!!!!!pche!!!!!!!!!!to je dost na yeba,ta piše i aby som stlačil ctrl+c ja to tu možem aj od****** a velka p-** z toho
heh ja som tam regnuta tiez, v telke hovorili ze sa tam registruje niekolko miliov ludi denne inak poho stranka, ale ak tam nemate priatelov tak je to neskutocna nuda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
-'*'-
...teraz robim reklamu btw...
» www.myspace.com/mirage_a...
DD
myspace=shit
a este k tomu je taky nejaky prehistoricky...
z komunitnych portalov sa mi celkom pozdava orkut.com