Na 10 normálnych ludí jeden uchyl??? čím viac ludí tým viac uchylov? zachranme birdz!
Ja tento portál milujem hlavne kvoli obrovskej odlišnosti od pokecu,ktorý je na dve veci... ale stáva sa to čoraz častejšie.. Obdržím spravu : stretko? kredit?... odpíšem: Uder? Po hlave?
Príde mi stretko? Kredit? sex?... ani fotku tam nemá a už ma
mayo: proste ich budeme odjebávať! normálne budem všetkým písať, že nak si pozru toto forum a každý uchyl,ktorý napíše dostane bud ignore alepo poslanie do análneho otvoru našej sudružky! a bude!!!
14. Schizofrenik: Ako... Prepac, ale JA SI TO MOZEM DOVOLIT... Ja som bol v azete, rozpraval som sa s ludmi a viem dokonale ako funguje... Viac v TS ak si prosis
15. Mixelle: Napr. niekto robi problem, otvorim webku a snazim sa o nom zistit co najviac a ked tam ma nick z azetu, tak si to prekontrolujem. Google a Azet su najvacsi poskytovatelia informacii
17. Schizofrenik: Si normalny? Ja to robim PRE BIRDZ! a nie pre vlastne ukojenie... Proste niekedy je dobre si pozistovat par veci dopredu. Hadanie je potom lahsie...
no do riti ten prispevok nadomnou mal byt v inom fore
ja som normalny aspon natolko aby som povedal ze je to dost nenormalne keby si robil pre dobro birdzu pravidelne kontrolujes fora a blogy a nerýpes sa ludom do sukromia jasne?
Filippp3 kebyze sa mi to pacilo tak to sem nepisem... dala som len priklad na to co mne pisu ti drbnuti uchyli...a ked si na to tak zaeagoval neni si nahodou ty jeden z nich???
tak to musite niečo spraviť s fotkami a snad bude aj po takých správach najlepšie urobíte ked neodpíšetre a máte pokoj tak či tak potom neodpíše naspäť(ak má aspoň zrnko rozumu)
Ja som bol na pokeci asi 3x za život A po treťom raze keď mi nejaká možno 40 ročná žena ktorá sa vydávala za 15 ročnú (podľa fotky mala 300kg make-upu na sebe no fuj) napísala: popišeš? Možno bude potom aj niečo viac. Som tam už ani nevkročil
Mne naposledy jeden napisal, ake nosim podprsenky,aku mam najoblubenejsiu,farebne odlisene atd atd...reku to chce po mne asi, aby som mu dala virtualnu facku
pozri: tu máš prvých dvoch adeptov Mayo! Johan123 a harcarik 1.. tých zabijeme a ich fotky prepašujeme do časáku (moje oblubene riešenia problémov ,nak to ostatní uchyli vidia na výstrahu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
alebo-- prave som si na tojej fotke vyhonil
a podobne.... tiez to neznasam... a paci sami ze tu o neni az take aj ked mi uz jeden napisal ze - mam fajn pipika
a je to
jaj, vlastne hej, kontrolovat ludi z BIRDZu
videl si ma niekedy chatovat?
15. Mixelle: Napr. niekto robi problem, otvorim webku a snazim sa o nom zistit co najviac a ked tam ma nick z azetu, tak si to prekontrolujem. Google a Azet su najvacsi poskytovatelia informacii
ja som normalny aspon natolko aby som povedal ze je to dost nenormalne keby si robil pre dobro birdzu pravidelne kontrolujes fora a blogy a nerýpes sa ludom do sukromia jasne?
Juj sa cítim teraz menejcenný
S kamarátkou sme sa na tom dobre pobavili
A teraz tu nemam foto, ani si tu neplanujem dat, naco aj, sretko aj tak nehladam a nepotrebujem aby mi vypisovali nadrzani j.bnuti uchylaci.
Ale máš pravdu že ich je tu vela
A ešte mám jedného adepta, ak by tu už niekto chcel robiť niečo proti tomuto hmyzu taaaaak- Harcarik1, ten je neodbytný
Hmm a nieje Birdz nejaký divný keď je tu tak málo úchylákov? (to mala byť sranda )
Hej súhlasím že by sa s nimi malo dačo robiť-no asi blokovať tie ich ípéčky nie?
aspon dufam,bo take vulgarizmy co som mu popisala by zlozili kazdeho.............
čo som vyhrala?
Stifo: Hovado to je... citim sa menejcenny
myslim predstav si
Bez nich yb to bolo priiilis peknee
inak mne raz napisal nejaky, co mal ako fotku sam seba, ako si ho honi kdesi na rozbitej fotelke,ze "ahoj,ako sa mas?"...