čaute, chcem sa opýtať, viete ako to je ked má niekto nejaké učty v banke, sporiteľni atd.. na jeho vlastné meno s tým, že do 18 sa o tie veci starajú rodičia
ak už máte 18násť, môžete s tým vy sami robiť čo chcete? napríklad vybrať peniaze, zrušiť účet a
pokial viem tak ano ... ja nemám ešte 18 až o pár mesiacov, mám učet od 16-tich a rodičia mi možu kontrolovať akurát tak čo kde mínam ak daju sms na seba ... alebo ak ti príde výpis ... ja si s tým účtom robím čo chcem... oni totiž podpísali zmluvu že je to náš účet a môžme s ním narábať ... tak isto som si zmenila nedávno aj číslo na ktoré mi majú chodiť sms ... aj si vyberám normálne a dokonca si vyberám sama aj z účtu na ktoré sa mi ukladajú peniaze a šetria ...
ked je to na tvoje meno, tak preco by si si nemohla vybrat z vlastneho uctu peniaze? ja mam ucet od 16tich a ako vlastnik si s nim mozem robit co len chcem, otca mam ako zastupcu uctu ze moze disponovat mojim uctom, ale primarne som vlatnik ja a mozem ho aj zrusit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov