ľudia,potrebujem poradiť.Mala som čisté jednotky,ale monitor som pokašľala.55% a 85%.Na park mládeže,by ma zobrali bez prijímačike,akurát do anglickej triedy keď chcem íst,tak budem robiť z angličtiny. a na šrobárku budem robiť prijímačky tak či tak,ľ ked
Zda sa mi,že napríklad ak by si si dala prioritnú školu dajme tomu Park...a tu druhú Šróbarku...tak v prvom prijímačkovom kole by si Šróbarka naplnila počet ,ktorý chcela prijať..a tak keby si šla už ty na druhý termín, tak tie šance by boli menšie. Snáď som sa dobre vyjadrila
najprv by som zvazil ze co chces robit v buducnosti...
ak si si ista ze chces na gymnazium, tak postova je nic moc zije uz len z mena (poznam tam par ludi) Srobarka je vraj dost tazka a celkom slusna, Trebisovska (tam chodim ja) co ja viem... divna, ale naucia
na Park chodim.... co by som k tomu este povedala... blbi profaci su vsade, vylety su vsade, u nas mozno trosku viac , ale nasa skola je... divna, trapna, otrasna, hnusi sa mi, nic mi nedava, ale to je jedno, to by som hovorila aj keby som bola na srobe... a na parku su strasne primitivne prijimacky ale potom ked sem prides a zazijes ten teror (ale to len zo strany niektorych starych profakov), budes chciet odist ale ako vravim, kokoti sa najdu vsade, len prezit 4 roky, to nie je tak vela... a hej, mame relaxcentrum a internetovu kaviaren a futbalek ! ... a hej, fajciarska ulicka pri skole je tiez super, da sa v pohode dostat von cez prestavku ... takze tym som chcela povedat, ze daj si srobu, uz len kvoli tej budove ::/
a mozeme mat v triede gauce a kavovar a repraky a mozeme mat vymalovanu triedu ako chceme, cize niektori maju po stenach graffiti a tak... inac uz nevidim ziadnu vyhodu
Pozor na to, že Š. vedenie (minimálne bývalé) nechce, aby si išla na iné prijímačky, a pekne to rozvrhne tak, aby sa ti kryli
Normálne som nerobila, ale na jazykové ma odmietli pustiť na druhý termín, lebo vtedy som mala jazykové aj inde.
A nechoď k nám. Ak ti nespadne z neba výnimočne dobrý triedy, budeš to preklínať po každom jedle, budova je ozaj jediné pozitívum (teraz nekritizujem nároky, ale celkovú atmosféru a prijebanosť sálajúcu z každej steny).
Blbé, až dnes mi došlo, keď som videla strašne veľa ľudí s takými poletujúcimi papiermi (vraj nejaké potvrdenie od doktora na prihlášku alebo také niečo), že ja som vlastne nikdy nič také nezažila -.- ani ten tupý monitor či čo to je (vďaka bohu), ani tieto oné prihlášky, tú deviatackú rozlúčku, nič...
Okej týmto sa končí môj bezpointový, avšak dojímavý príspevok A choď na tú druhú..
1.mám z vás tak trochu zmiešané pocity. Veľa ľudí si pochvaľuje,že meno Parku ide do popredia a Šrobárky naopak.Koľko ľudí toľko chutí.Ja som si dala prvú Šrobu a druhý Park.Snáď to nezáleží od poradia.Držte mi potom palce na prijímačkách.
2.Budúci Park-mládežníci alebo Šrobárčania,sa mi prosím ozývajte.Chcem na tej škole aspoň niekoho mať keď tam dojdem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
podľa mňa radšej prvú školu si daj tú kde treba robiť prijímačky a tú druhú kde netreba, ale je to na tebe podľa toho kde chceš ísť radšej
ak si si ista ze chces na gymnazium, tak postova je nic moc zije uz len z mena (poznam tam par ludi) Srobarka je vraj dost tazka a celkom slusna, Trebisovska (tam chodim ja) co ja viem... divna, ale naucia
Normálne som nerobila, ale na jazykové ma odmietli pustiť na druhý termín, lebo vtedy som mala jazykové aj inde.
A nechoď k nám. Ak ti nespadne z neba výnimočne dobrý triedy, budeš to preklínať po každom jedle, budova je ozaj jediné pozitívum (teraz nekritizujem nároky, ale celkovú atmosféru a prijebanosť sálajúcu z každej steny).
@e v za pol roka som ani jedného prváka neudrela Na tých, čo kinda poznám, síce pičujem, kade chodím, ale oni sa to zrejme nedozvedajú
ale tak učka mi nič nepovedala a vie že chcem ísť na tú čo mám ako druhú
Blbé, až dnes mi došlo, keď som videla strašne veľa ľudí s takými poletujúcimi papiermi (vraj nejaké potvrdenie od doktora na prihlášku alebo také niečo), že ja som vlastne nikdy nič také nezažila -.- ani ten tupý monitor či čo to je (vďaka bohu), ani tieto oné prihlášky, tú deviatackú rozlúčku, nič...
Okej týmto sa končí môj bezpointový, avšak dojímavý príspevok A choď na tú druhú..
2.Budúci Park-mládežníci alebo Šrobárčania,sa mi prosím ozývajte.Chcem na tej škole aspoň niekoho mať keď tam dojdem.