No chcela by som ist na nejake gymnazium v BA ale neviem sa rozhodnut.......nie som typ co sa uci od rana do vecera a preto sa bojim ze niektore nezvladnem........neviete nejake ktore sa da zvladnut aj bez sustavneho biflovania?????
a co chces robit, ked skoncis gympel? z neho nebudes mat nic, a ked pojdes na vysku, tam sa budes musiet ucit. radsej si rozmysli ci je gympel to najlepsie, lebo da sa zvladnut bez problemov, ak sa trosku posnazis
@Pikao Hubeného??? Ty si na tej škole niekedy bola?Tak to mi prezraď odkiaľ máš takú spolahlivú informáciu ja som na tej škole strávila 8 rokov a mám trochu iný názor.............
@Pikao@9 Decko radí decku? 15 rokov a môžeš dávať rady o tom ktorú školu prejde hocikto? To ti poradili tvoji 15 roční kamaráti zo základky?Bilíkova a Hubeného? Až výjdeš aspoň jednu z nich sa môžeš o tom baviť. Teraz si daj pozor aby si spravila aspoň posledný ročník ZŠ
že učiť sa od rána do večera.. ja som chodila na osemročné gymnázium a neučila som sa takmer vôbec. to s náročnosťou slovenských gymnázií je len povera.
@pikao Nemýl si "nenáročné" s "prejde ju hocikto" musela som sa kurevsky učiť aby som zmaturovala ako som zmaturovala. Netvrdím že Hub. je extra ťažká škola ale že ju výjde hocikto je fakt prehnané. Len u mňa v triede dvaja neprešli ani k maturite... a to nehovorím o iných triedach. Behom školy z mojej triedy 8 ľudí odišlo a vedeli prečo to robia...
Tá škola je plná zakomplexovaných profesorov a to ani nehovorím o celom jej fungovaní a systéme... Za posledných 5 rokov sa strašne zhovadila a z posledného obdobia nepoznám nikoho kto neľutuje že na tú školu išiel...takže radím nehlásiť sa na ňu hlavne ak chcete školu na ktorej nemusíte nič robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
1)pankuchova
2)bilikova
3)hubeneho
to su vazne take skoly ze to prejde hocikto
Hm.. ja osobne by som na gympel nikdy nešla. Nič z toho nemáš ak ťa nezoberú na výšku..a aj ked áno, tak čo..
ja som chodil na grosslingovu, vobec som sa neucil, a zmaturoval som tam, aj na vysku ma zobrali, tak co potom
1. na strednej uz som
2.o tych skolach mi tak hovorila skolska poradkyna, pretoze tiez som chcela nenarocne gymnazium
a ak tu zvyraznujes ten vek, tak skolska poradkyna ma viac rokov ako ty. (aj ked ja podla toho neurcujem kto ma pravdu ako ty )
Tá škola je plná zakomplexovaných profesorov a to ani nehovorím o celom jej fungovaní a systéme... Za posledných 5 rokov sa strašne zhovadila a z posledného obdobia nepoznám nikoho kto neľutuje že na tú školu išiel...takže radím nehlásiť sa na ňu hlavne ak chcete školu na ktorej nemusíte nič robiť