Tak dajme tomu...... Som dobrý vo fyzike, chémii, v matike tiež, nedarí sa mi v angličtine, slovenčine, dejepis tak stredne...... Ale vyznamenaní som vždy, vždy dotiahnem aj ang na 2...... V budúcnosti chcem mal hlavne dobrý plat, chcel by som pracovať na
@sabnacke tak kvôli platu celý život študuješ, aby si mohla pracovať a zarábať.... A ja si nevyberam IBA stredné ktoré mi dajú dobrý plat, lale napr. aj co ma bude baviť, v čom sa mi darí...... Ale ten plat je dôležitý - zober si koľko ľudí je uz dnes nezamestnaných, a v budúcnosti to bude pravdepodobne ešte horšie..... Tak chcem mať aspoň co jesť vieš..
@qwedsayxc vidíš to, ja študujem aby som mohla robiť niečo pre druhých, alebo sa o to aspoň pokúsila. to sme ale rozdielni ľudia, čooo??
vieš tak ti poviem, na prvom mieste má byť to, čo ťa baví. lebo ak máš robiť niečo len pre peniaze, tak to vôbec nemá zmysel... a žiadna škola ti nedá plat na to, aby si bol adekvátne ohodnotený sa musíš vypracovať v prvom rade ty sám.
@sabnacke
Vieš, ako to verím. Každé dieťa si to pomyslelo, ver mi, a ty nie sú výnimka. Určite si nemala vždy také "super" priority, ako teraz.
A pokiaľ viem, ja som tu nepísala nič o mojich prioritách, takže čo ty na mňa pizduješ niečo o dospievaní a neviem čom.
@sisooolq
riadna ,,odborníčka". ja nehovorím, že mám super priority, hovorím, že život je o niečom diametrálne odlišnom, problém je v ľuďoch, ktorí si myslia, že alfou a omegou života sú peniaze.
jednu z tvojich priorít som si vyvodila z otázky, ktorú si mi položila - ,,A okrem toho, čo iné by človek mohol v dnešnej dobe chcieť?" z ktorej cítiť, že je to všetko, čo človek od života očakáva.
ty ma tiež nepoznáš, tak what´s the problem?
už iba jednu vec k tomu dodám, pamätám si na staré školské časy, kedy sme si vyberali strednú školu a väčšinou si každý vyberal podľa toho, čo ho bavilo, čo miloval. keby som v 14/15 rokoch mala mať takýto pohľad na výber školy ako vy, zaplakala by som.
@sabnacke
To hovor tým odborníkom, čo robili prieskum, nie mne, dobre?
Tak si si vyvodila veľmi zle. Aspoň sa nehraj na psychologičku, keď to nevieš. Ja mám peniaze úplne pri zadku, keďže mne sú momentálne asi tak nanič, a keď sme už pri tom, ani ich nemám kde zohnať. A v mojom živote by peniaze boli takou polovičnou prioritou len za predpokladu, že by som naozaj chcela veľmi cestovať, ako to plánujem. Inak to ani zďaleka mojou prioritou nie je.
Super, ja som si vybrať školu ani nemohla, super, čo?
@sabnacke ale veď on si vyberá to čo ho baví, veď nechce jazyky, ktoré nemá rád. a keby si máš vybrať medzi prácou, ktorá ťa baví a má dobrý plat a prácou ktorá ťa baví a má plat kotrý ťa ledva uživí, ktorú si vybereš? Veď baviť ho to bude, tak potom ide už len o ten plat. Neviem prečo máš s tým problém (či ho to naozaj bude baviť alebo si len myslí ukáže až čas)
@tichyrok mňa len zarazilo ,,chcem mať hlavne dobrý plat". možno som bola divné dieťa, ale nikdy som nad tým takto neuvažovala. a chlapec má šťastie, že ho baví to, čo je aktuálne a ,,dobre platené" teda.
išlo mi skôr o tú detskú čistú myseľ, ale ostalo to nepochopené. nemám s ničím problém
@sabnacke chápem ako si to myslela ale zas pri tých lepšie platených sa mi zdá, že je aj väčšia pravdepodobnosť, že ťa to bude baviť. Lebo sú to poväčšine vyššie pozície, čiže aj tá osoba rozhoduje a je to menej stereotypné. Hovorím podla toho, čo vidím vo svojom okolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nehovor mi, že ty si si nikdy ako dieťa nepriala mať v budúcnosti dobrý plat. A okrem toho, čo iné by človek mohol v dnešnej dobe chcieť ?
vieš tak ti poviem, na prvom mieste má byť to, čo ťa baví. lebo ak máš robiť niečo len pre peniaze, tak to vôbec nemá zmysel... a žiadna škola ti nedá plat na to, aby si bol adekvátne ohodnotený sa musíš vypracovať v prvom rade ty sám.
Vieš, ako to verím. Každé dieťa si to pomyslelo, ver mi, a ty nie sú výnimka. Určite si nemala vždy také "super" priority, ako teraz.
A pokiaľ viem, ja som tu nepísala nič o mojich prioritách, takže čo ty na mňa pizduješ niečo o dospievaní a neviem čom.
riadna ,,odborníčka". ja nehovorím, že mám super priority, hovorím, že život je o niečom diametrálne odlišnom, problém je v ľuďoch, ktorí si myslia, že alfou a omegou života sú peniaze.
jednu z tvojich priorít som si vyvodila z otázky, ktorú si mi položila - ,,A okrem toho, čo iné by človek mohol v dnešnej dobe chcieť?" z ktorej cítiť, že je to všetko, čo človek od života očakáva.
ty ma tiež nepoznáš, tak what´s the problem?
už iba jednu vec k tomu dodám, pamätám si na staré školské časy, kedy sme si vyberali strednú školu a väčšinou si každý vyberal podľa toho, čo ho bavilo, čo miloval. keby som v 14/15 rokoch mala mať takýto pohľad na výber školy ako vy, zaplakala by som.
To hovor tým odborníkom, čo robili prieskum, nie mne, dobre?
Tak si si vyvodila veľmi zle. Aspoň sa nehraj na psychologičku, keď to nevieš. Ja mám peniaze úplne pri zadku, keďže mne sú momentálne asi tak nanič, a keď sme už pri tom, ani ich nemám kde zohnať. A v mojom živote by peniaze boli takou polovičnou prioritou len za predpokladu, že by som naozaj chcela veľmi cestovať, ako to plánujem. Inak to ani zďaleka mojou prioritou nie je.
Super, ja som si vybrať školu ani nemohla, super, čo?
so školou ma to mrzí potom.
Nice day
išlo mi skôr o tú detskú čistú myseľ, ale ostalo to nepochopené. nemám s ničím problém
Nemáš dovolenie na to.
Bože, tak ty si isto najväčšia odborníčka na všetko, však?
Chcem byť taká múdra a úžasná ako ty..
Uhm, dík.
Nechám, len sa potom netvár ako génius sveta.
Ale nie
Takto sa hrať s citmi!!!
(prečo z toho sakra nespravili gifko? )