hm ako chodim aj nja na Gymnazium dakto tu si mylsi ze je niekto lebo je na gympli ach bo*e... a mohla si to rozdelit na 8-Ročné a 4-Ročné ,,,,ja som 8-roc.
preboha to je tu tolko kockacov? neviem kde som hlavu nechala ked som tam sla ...akoze keby tam niesu taki super ludkovia,druhy raz by som tam uz nesla a teraz sa idem tusim ucit...zase....
43. nadavat mozu na blbych ucitelov, ale uz mam plne zuby totalnych flakacov, taky potom pojdu na VS lebo s gymplom sa nic ine neda, a tympadom upadaju naroky na vysokych skolach.
42. ano upadal uroven vsetkych gymplov, lebo ine skoly su teraz povazovane za "menejcenne" tak sa kazdy podpriemer musi pchat na gympel
Pičujete na gymnázia, ale ja na jednom som a zdá sa mi to ako pokračovanie základnej, nič strašné, skôr sa čudujem, že je to celkom v pohode a to som bol na ZDŠke trojkár
Urovňou to Gymnázium patrí určite medzi tie lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
(a myslim, ze tym padom je kazdy dostatocne inteligentny na to, aby pochopil moju ironiu)
Jazykové zameranie
fúúúj ťažkáá škola ťažkáá
Nehlaste sa uz kurva na tie gymnazia ked na to nemate!
akoze skola mala lepsie "ohlasy"...ale upadla fajne...ale aj tak ju mam rada, a lezie mi na nervy
radsej fyzika,chemia(tu lubim!!!!) ako EKONOMIKA,UCTOVNICTVO,ADK....FUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!
Eaaasy
Na to často zvyknú nadávať ľudia už len zo zvyku aj bez toho, aby museli byť tupci aa pod.
42. ano upadal uroven vsetkych gymplov, lebo ine skoly su teraz povazovane za "menejcenne" tak sa kazdy podpriemer musi pchat na gympel
Síce súhlasím, že sa to deje, ale to predsa nemôžeš usúdiť na základe toho, že človek napíše, že sa mu nechce učiť
Urovňou to Gymnázium patrí určite medzi tie lepšie.