myslela som si ze pojdem do skotska (aj ked taky maly sen bol vzdy londyn ale zase mi nejebe to by som sa nedoplatila) potom som realne porovnala uroven skol a vydavky na zivot a take veci ako kultura dostupnost mesto ako take zivotna uroven blabla a skoncila som v holandsku
co sa tyka druheho stupna rozmyslam nad nemeckom
neviem ako som spokojny kde som teraz ale isiel by som asi do Finska (krajina, žiadne skolne, ludia... ) ale mat prestižnu skolu a vediet sa v zivote predat su dve rozdielne veci. Raz mi moj ucitel na skuske povedal: ,,kedy že mam firmu a mal by som sa rozhodnut koho zoberiem tak skor zoberiem toho co teoriu a prax ako tak ovlada a vie sa predat ako toho co teoriu a prax ma v malicku a predat sa nevie. A to hovoril z vlastnej skusenosti ked este pracoval ako konstrukter pre prestízne aktomobilky.
@kaylee mala si úplne rovnaké myšlienkové pochody ako teraz ja a tiež akosi začínam uvažovať nad Holandskom alebo Dánskom....
Prinajhoršom mienim skončiť v Prahe.
Ja si len neviem predstaviť, že tu ostanem trčať celý život.
Pred tym som chcel ist na Psychologiu alebo humanistiku, lebo na technicky smer by som asi nemal.
vlastne som potom isiel na skusky z mediamatiky. Nezobrali ma. Teraz uz rok pracujem.
@cathy moja top choice bola dansko ale bud mali onicom programy alebo chceli maturitu z matiky
ale holandsko je celkom fajn (akoze ziadna slava pre studenta ale uz len to ze cela tato krajina hovori plynule anglicky je na zaciatok vyhoda)
Ja odporucam » www.eduworld.sk/sk/masmedialna-...
Pre mna to bola super volba a nelutujem! Aj tak je to po skole vzdy o tom, ako sa vie clovek "predat".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ako ak máš peniaz, tak choj do VB.... ak nie tak čr...
až na jebnuté hladanie českých gramatických chýb v niektorých predmetoch kt. sa toho netýkajú je to tu fajn
co sa tyka druheho stupna rozmyslam nad nemeckom
Prinajhoršom mienim skončiť v Prahe.
Ja si len neviem predstaviť, že tu ostanem trčať celý život.
o Zurichu mám zatiaľ toto : » goo.gl/zyf3ku...
a všeobecne:
» www.saia.sk/sk/main/studium...
vlastne som potom isiel na skusky z mediamatiky. Nezobrali ma. Teraz uz rok pracujem.
snivajme dalej
ale holandsko je celkom fajn (akoze ziadna slava pre studenta ale uz len to ze cela tato krajina hovori plynule anglicky je na zaciatok vyhoda)
Pre mna to bola super volba a nelutujem! Aj tak je to po skole vzdy o tom, ako sa vie clovek "predat".
Pozrite referencie vysokych skol podla studijnych programov, mozno pomozu:
» www.eduworld.sk/sk/zoznam-skol?...