tiez by som rada vedela na aku VS idem a ci vobec este som nemala prijimacky na tu, na ktoru chcem ist, cize fakt neviem a ak ma tam neprijimu, tak som sa este nerozhodla, ci pojdem na tu druhu skolu, na ktoru som uz prijata
asi na muni-taliansky jazyk, tam som uz prijata a chcela som to ako dvojodbor s anglictinou, ale z tych prijimaciek nemam dobry pocit
a druha moznost je uk, ale na tie som sa neucila vobec, takze je to asi jasne
@kt dnes som tam akurat bola odniest vysvedcenia a si pozerali moje vysvedcenie na studijnom a hovoria ze no dobreee gratulujem a potom zacala ze ci mam este niekde prihlasku a ze kam chcem ist, tak som to na nich zahrala ze radsej chcem ist sem do TT (to aby si to este nerozmysleli s tym prijatim slight_smile: ..ale inak nechcem moc toto studovat..viac ma bavi herectvo a taky umelecky smer.. toto som si dala len ako taku rezervu kvoli tomu, ze mam rada deti, ale neviem ci ma bude bavit studovat dalsich 5 rokov pedagogika psy...navyse na VS je to urcite o dost horsie ako na SS
Aj ja verim ze mi vyjde ta UKF takze drz mi v stredu palce to mam talentovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A ak nie, tak v priebehu roka si to asi rozmyslím
Aké VŠ si si vybrala?
univerzita Komenského - žurnalistika
Ak sa nepodarí tak ešte možno pedagogika v BB možno
a druha moznost je uk, ale na tie som sa neucila vobec, takze je to asi jasne
Aj ja verim ze mi vyjde ta UKF takze drz mi v stredu palce to mam talentovky
a preco je ten odbor zly podla teba?
Asi na VŠVU
alebo UTB
alebo na AU v Banskej
Ale najprv ma musia niekde prijať...uhm
No prihlasky som si dala na:
Biomedicinske inzinierstvo
Elektrotechnika
Technika prostredia
a ak, tak niečo s angličtinou
Druhú som si dal na žurnalistiku, rozmýšlam či mám ísť skúsiť prijímačky alebo nie