...ak maturujem zo zemepisu, dejepisu a angliny? Skuste mi (kto chcete) napisat nejake vš/odbory/zamestnania kde by som sa dostal s tymito predmetmi. Vopred diki
PS: Momentálne na gymku
@3
presne, máloktorá škola berie ohľad na to, z čoho maturuješ. ja sa napríklad hlásim na odbory, kde moje maturitné predmety okrem angličtiny nevyužijem absolútne vôbec (ak ma vezmú na jeden, tak tam v prvom semestri využijem matiku, ak na druhý, tak tam možno bude niečo zo sociológie, ale pochybujem o tom)
Ja studujem matfyz na vyske, na strednej som nemala fyziku vobec a matematiku som mala strasne slabu a som v 3.rocniku, Chod tam kde ta to bavi a hlavne na skolu, ktora ma dobre recenzie a uplatnenie absolventov, aby si si po skonceni vysky nasla dobru pracu, pretoze v dnesnej dobe je kopu zbytocnych vysokych skol a hlavne tupcov, ktori z nich vychadzaju a koncia na uradoch prace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
presne, máloktorá škola berie ohľad na to, z čoho maturuješ. ja sa napríklad hlásim na odbory, kde moje maturitné predmety okrem angličtiny nevyužijem absolútne vôbec (ak ma vezmú na jeden, tak tam v prvom semestri využijem matiku, ak na druhý, tak tam možno bude niečo zo sociológie, ale pochybujem o tom)
ja napr studujem matiku a ani som z nej nematuroval.