Nechcem strasit....ale poroz na tych co chcu ist na farmaciu z tohtorocnych prvakov uz dvaja skocili z okna...a to uplne vazne (neden to prezil, nezavidim mu)
Ak uvazujete o farmacii...urcite nie v BA a vobec na Slovensku
Skuste pozret VB..mozem iba odporucit...nieje to lahke...ale aspon je to uzitocne
@somslavka niee ešte nie...neviem všetci sa to pýtaju...ale niekto to predsa musi robiť a mne z toho nie je zle už som bola a aj asistovala pri niekolkych pitvach nie je to take strašne...nechapem prečo niektory odpadavaju alebo zvracaju (blee)
@sprejerka01 ja ťa úplne chápem .. tiež mám ísť na jednu pivu, ako na exkurziu ... a teším sa ako malá ... ale ide o to, že to je práca introvertná... rozprávať sa z mŕtvymi... hmm...
@sprejerka01 a ja že prečo neodpisuješ ... veď je to skoro to isté ... veď... mne keď berú krv, so záujmom to pozorujem ... nie som nejaký upír ... ale... keď vidím tú ktorú sestričku, ako jej to nejde ... mám chuť sa zasmiať
Odporúčam do pozornosti centrálny projekt Ministerstva školstva, vedy, výskumu, športu Slovenskej republiky a vysokých škôl na adrese » www.portalvs.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
takze bud tlmocnictvo-prekladatelstvo anglictina-svedstina, alebo filologia- skandinavske studia - to by som radsej. achjaj.
Ak uvazujete o farmacii...urcite nie v BA a vobec na Slovensku
Skuste pozret VB..mozem iba odporucit...nieje to lahke...ale aspon je to uzitocne
a ci je lahka ?? no urcite mozno niekedy ale teraz rozhodne uz nie hlavne ta matika hnusna blba tazka..naco mi vlastne bude v zivote
Aj ja chcem psychológiu ..
Inak ja neviem ešte ani čo so strednou nie to ešte s výškou