@xennus no v programe kina bolo len to mne sa tam tiez ziadny nepozdava ale priatelka povedala ze mam nejaky vybrat ale asik to bude ten horor aby sa akoze bála
Tak já když jsem v kině tak je mi úplně jedno s kym tam sem a když du s někym tak mi taky záleží na tom filmu a ne na tom kdo že to sedí vedlě mně xD
A z tohohle bych šla elda tak na HP6 a Dobu Ledovou. Jinak co se týče programu z těch co jinak dávaj stojí za to akorát tak možná Transformers dvojka (jak se to jen jmenuje, pomsta poraženejch?), ale ty přestali dávat tenhle tejden... Jo, kdyby hráli takovej pořádnej horor nebo třeba Terminátora, tak tam pudu i kdyby mi to doma zakázali, ale s tim dnesnim programem....
ja sa chystam na bratislavafilm...tešim sa ako prasa. a všetky moje EX znie ako nejaka komedia, to by bol celkom dobry vyber. no priateľku by si mohol zobrať na nejaku romantiku...za tie obchytavačky to celkom stoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale inak asi na ziadny, hento je moznost kebyze musim
A z tohohle bych šla elda tak na HP6 a Dobu Ledovou. Jinak co se týče programu z těch co jinak dávaj stojí za to akorát tak možná Transformers dvojka (jak se to jen jmenuje, pomsta poraženejch?), ale ty přestali dávat tenhle tejden... Jo, kdyby hráli takovej pořádnej horor nebo třeba Terminátora, tak tam pudu i kdyby mi to doma zakázali, ale s tim dnesnim programem....