Popri gamblení Cska som používal - Skype, Teamspeak. Na chatovanie používam normálne webový prehliadač a facebook, čo asi bude ten messenger... v mobile mám facebook basic, takže tak. Pokec mám, čoraz menej používam. A inak iba birdz, no a ask.fm ... ale tam nikto nepíše, ale chodím tam checkovať
@lafiziq je ale kedze vlastnikom je facebook, ktory velmi casto spoluracuje s governmentami je velka sanca, ze maju master private key a tym padom vedia dekryptovat vsetky konverzacie.
Treba pouzivat appky, ktore bezia na signal protokole a bud su opensource a vies si spravit deterministicke buildy, alebo su v horsom pripade len peer reviewed reputovanymi spolocnostami.
Nemám rada chat, takže ani jedno. Ja som schopná akurát tak napísať desne dlhú správu tak raz za sto rokov a potom ďalšiu desne dlhú správu za ďalších sto rokov, a to myslím nie je zmyslom "chatovania"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Treba pouzivat appky, ktore bezia na signal protokole a bud su opensource a vies si spravit deterministicke buildy, alebo su v horsom pripade len peer reviewed reputovanymi spolocnostami.