na to, či spravím nasledujúce tri posledné skúšky,alebo nie (teším sa z každej možnosti, pretože som už dávno chcela odísť, ale zároveň som sa k tomu nikdy nevedela dokopať, takže sa to vyrieši za mňa)
a potom na narodeniny a na skoré oteplenie sa
na koniec skúškového, budúcotýždňový reprezentačný ples našej školy (ktorý dopadne štvorbodkovo), utorkové Supernatural /Teen Wolf časti a na pobudúcotýždňovú týždňovku na Orave (len nech je sňah.)
na zasnežený kopec, na pár ľudí s kt. som sa nevidela, na pár voľných dní (dúfam), na výplatu, na spánok, na balíčky z ebayu, pekné fotky tuto všetkých pekných báb, na pivo, čaj, nový rozvrh a asiešteveľavecí
bude/je po pol roku, takže chvíľku oddych v škole, potom skúška z autoškoly, ďalej plánujem ísť s jednou ženou von, takže držte palce nech všetko víde tak ako má
na koniec skúškového a spánok.
na to že bude všetko lepšie.
na veľa času na tréning seba a psa.
ale najviac asi na to že o 3 týždne idem do Tatier...asi po 12 rokoch.
na koncert , na to že uvidím drahého oblečeného ako ženu na karnevale na to že si konečne požičiam Božskú komédiu a na to že si kúpim novú pomádu(volá sa to pomáda, nie?) na pery mám ich doma plno a všetko zbožňujem, som na ne fanatik
@elys na utorkove out of reality dopoludnie so zenou, na to ze z poslednej skusky ziskam to minimum co mi treba cize 27b (malo by to tam byt ) ... a teda na aspon jeden tyzden volna v tom skuskovom (za predpokladu, ze tam bude tych 27b) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
na jedlo
na kávu
na spánok
a este na to,ze budem mat konecne spravene zuby.
na moju lásku (cháp psa)
na dnešný večer!
a potom na narodeniny a na skoré oteplenie sa
na to ked dopíšem prácu,
a trochu na novú speváčku v kapele,
a na vyplatu
ale úplne najviac na zajtra na @darkestangel a každý deň s ňou
na to ked bude vonku teplo
» www.birdz.sk/webka/hellium/b...
na to že bude všetko lepšie.
na veľa času na tréning seba a psa.
ale najviac asi na to že o 3 týždne idem do Tatier...asi po 12 rokoch.