prazdniny mam uz 3.deň ale netesim sa tak ako chcem kedze mama je doma aj surodenci (5 a 2roky)....skor psycho :....ale ta co uz
moja moznost tam neni - netesim sa na cas s kamosmi ale s frajerom :...ked uz....a potm aj tie darceky a silvester....a pred nim (29.12.) na moje narodky,,,,,, budeee maat 18 yahoo
rodina nebude po kope, darceky tiez nebudu, na kamaratov nemam ca so nci viac nez predtym, silvestra ani neviem ako stravim a hlavne skym takze mi ostava len to lenosenie ktore bohuzial tiez neplanujem lebo mienim konecne orbit vsetko na co cez skolu nemam cas
ja sa tesim na vinoce...najkrajsie sviatky v roku...to je niekolko dni kedy sa moja mamina nerozculuje... ...heh...cela rodina je spolu... a tesim sa aj na jedlo..len dufam, ze to nedopadne ako min. rok kedy som sa prejedla...ale co uz...no a na vianocne filmiky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
moja moznost tam neni - netesim sa na cas s kamosmi ale s frajerom :...ked uz....a potm aj tie darceky a silvester....a pred nim (29.12.) na moje narodky,,,,,, budeee maat 18 yahoo
Ja sa najviac tesim na to ako si oddychnem este viac nez oddychujem