Čauky mňauky, sa vytešujem, ale nemám sa s kým o to deliť, tak mám potrebu založiť fórum.
Dneska je to tu síce už nejako premotivované pozitivizmami a asi sa tu budú aj opakovať nejaké odpovede z heliuminkinho fóra, ale nevadí, chcem mať veľa notifikácií
no teším sa na všetko ,hlavne dúfam že bude vojna ,po zemi sa budú válať mŕtve deti všade krv namiesto omietok na stene mozgy,budú sa rezať krkavice ,znásilňovať ženy,vraždiť starí a zbytoční ľudia docela sa na to teším a aj ma to teší ........bože už nebudte taký namotivovaný na pozitivizmus ..dostávam z toho depresiu
@melancholik inak toto s tým prekvapením... ja keď som mala také najhoršie najtemnejšie obdobia (asi som z nich už von snáď.. alebo som si len zvykla) tak som sa tešila na ten moment kedy príde to ráno kedy sa zobudím a budú všetky tie sračky, ktoré boli vo mne, preč ako o tom všetci hovorili... a raz také ráno prišlo a bol to jeden z najhorších pocitov, lebo som vôbec nechápala, že ako sa vlastne cítim, lebo mi to bolo také cudzie :ehm:
tak už sa teraz neteším na chvíle, kedy bude niečo lepšie, lebo mám strach, že to ako lepšie nebudem vedieť chápať
(rozumieš aspoň trošku čo hovorím? ja sa dnes nechápem vôbec)
Som zvedavá koľko tento pozitívny hit vydrží mne osobne to vôbec neprekáža, lepšie ako tu stále nejaké sťažnosti a hádky čítať.
A teším sa hrozne na to keď doskúškujem, pretože ma čakajú samé superveci! Idem si premaľovať izbu, pôjdem zasa na hory a do lesa na chatu, na svadbu, na výlety, stretnem sa s pár ľuďmi, ktorých som tento rok ešte nevidela a môžem zasa pokračovať v milovaní s knihami, proste juhuuu :happy: už o pár dní!
Na zimný tábor, Anglicko, lyžiarsky, víkend..
Na obdobie keď sa to všetko "spraví" a nebudem šťastná len na hodinu a na človeka, ktorý bude hrať významnú rolu v mojom živote.. nech už je to ktokoľvek
toho je hrozne vela! jak sa zajtra zničím, lebo mám na programe dlhsii strength training ako obycajne, ako si zajtra vydychnem po skuske, tesim sa ze vo stvrtok sa hrozne nemiestne opijem z milovanou Zuzkou lebo budu najhorsie skusky za mnou a budeme mat fasa night, tesim sa na kavu s kamaratom, tesim sa ze po skuskach bude cas pracovat meaning PENIAZEEEEE a ze budem mat cas na francuzstinu aj anglictinu. teskam sa proste juj !
na buduci semester sa tesim, ake rozkosne predmety tam mam. na vylet do kosic s kamaratm isa tesim, do kosova v lete sa tesim, tolko krasnych veci si kupim a z toho sa tesim, ako si precitam knizky na ktore nemam cas, boze ved teraz mi bude tolko toho napadat
AKO SOM MOHLA ZABUDNUT 31.1. má Dušan Mitana čítačku na ktorú idem. bože tam sa taaaaaaaaaaaak vešmi teškám a teškám sa aj na birdzáka, ktorý ma tam odprevadí/bude sprevádzať
@hoperpohroma podľa mňa sa to ešte tak 20 krát odloží ako sa zvyknú odkladať filmy založené na herných sériách. Podobne je na tom aj Mass Effect film, či Warcraft/Starcraft
@ssnehulienka ešte je to len v štádiu plánovania, ale asi SR - Maďarsko - Bosna - Čierna Hora - Albánsko - Grécko - Macedónsko - Rumunsko - Maďarsko - SR
hm, všetky tie veci, na ktoré sa teším sú ešte strášne ďaleko
takže momentálne len tak prežívam a teším sa na to, ako si teraz po troch pivách pozriem seriál a zaspím
@nicmanenapada ííííh, vy dáte lepšiu trasu. my sme šli SR-Rakúsko - Slovinsko - Chorvátsko - Bosna a Herzegovina - Čierna Hora - Bosna a Herzegovina - Chorvátsko - Maďarsko - SR
tento rok idem s jednou organiáciou na terénnu exkurziu, peace-making konferencie a tak, Bosna, Albansko, Kosovo, Chorvatsko, Cierna Hora, srbsko /nie v poradi takom samozrejme/
@V3nty citaaaaj to!.... ten roadtrip po Balkane je mega napad.....a stravit v aute kludne aj mesiac...lepsie ako dva tyzdne na jednom ostrove hmm? :letim:
teším sa na večery s rodičmi, keď spolu kukáme Downton abbey
teším sa na to ako si opravím počítač, lebo inak ho jebnem von oknom
teším sa, že sa zase môžem tešiť na Vianoce
teším sa, že som zistila, k čomu smerujem vo svojom živote
teším sa na leto, ako vezmem sestru do londýna
teším sa, že som po 4 rokoch začala používať Kindle
teším sa
na to, ako dnes konecne dopisem tych retardovanych 20 stran prac, na ktore sa uz tyzden chystam ale vzdy nejak zahadne skoncim v posteli uz pred 5 a zobudim sa na dalsi den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a reálne ( na spánok ) to ma fakt dokáže potešiť, ten pocit keď si lahnem a mám kopu času na sny a oddych
tak už sa teraz neteším na chvíle, kedy bude niečo lepšie, lebo mám strach, že to ako lepšie nebudem vedieť chápať
(rozumieš aspoň trošku čo hovorím? ja sa dnes nechápem vôbec)
A teším sa hrozne na to keď doskúškujem, pretože ma čakajú samé superveci! Idem si premaľovať izbu, pôjdem zasa na hory a do lesa na chatu, na svadbu, na výlety, stretnem sa s pár ľuďmi, ktorých som tento rok ešte nevidela a môžem zasa pokračovať v milovaní s knihami, proste juhuuu :happy: už o pár dní!
Na obdobie keď sa to všetko "spraví" a nebudem šťastná len na hodinu a na človeka, ktorý bude hrať významnú rolu v mojom živote.. nech už je to ktokoľvek
+ na to ked sa moje myslienky stanu skutocnstou
na :
novú Dunu (velkofilm alebo film.miniséria) resp. pokus o ňu
Dark Tower -//-
Nadace (The Foundation, by I.Asimov) -//-
na VI diel The Elder Scrolls (už by mal být vybraný aj názov, podla 1 z provincií, len som zabudla)
a na pár dní,/týždnov v Nemecku na jar, a v lete v čechách - Praha
Ja sa teším na zajtra poobede si idem spraviť krásny deň a ak bude krajší ako nedeľa tak zomriem na mieste od blaženosti ^.^
tesim sa na to, ked uz budem mat za sebou skusku
takže momentálne len tak prežívam a teším sa na to, ako si teraz po troch pivách pozriem seriál a zaspím
tento rok idem s jednou organiáciou na terénnu exkurziu, peace-making konferencie a tak, Bosna, Albansko, Kosovo, Chorvatsko, Cierna Hora, srbsko /nie v poradi takom samozrejme/
Sobota - chata .. hm, čo dodať? :3
teším sa na to ako si opravím počítač, lebo inak ho jebnem von oknom
teším sa, že sa zase môžem tešiť na Vianoce
teším sa, že som zistila, k čomu smerujem vo svojom živote
teším sa na leto, ako vezmem sestru do londýna
teším sa, že som po 4 rokoch začala používať Kindle
teším sa
teším sa na koniec skúškového
teším sa, že v marci idem so spolubydlou na koncert
teším sa lebo život