tazko povedat, ale su to tiez len ludia, chapem tvoju nenavist ale su taky co si akurat svoj plat zasluzia, taky ktorych by som poslala do pi.. so skol, a taky ktory by si zasluzily 100 krat lepsi plat ako maju, ako nasa triedna
no ved tie dane neplatis ty, tak co ta trapi z coho ich platia?
Je fakt ze niektorí tí profáci by si zaslúžili omnoho vyšší plat aký majú, ale niektorí sa správajú akoby boli korunou sveta,a pritom nikdy nič nedokázali, až na to že učia...
Ked sa ti nepaci, nemusis chodit do skoly a ako bolo povedane kop si aj kanale alebo chod robit kdesi do fabriky za 8 litrov. Nikto ta nenuti pocuvat ich a pokial viem, tak ucitel by ti to mal len vysvetlit, aby si to lepsie pochopila, ale do hlavy ti to nenaleje. Je to o samovyucbe.
A preco sa niektori spravaju ako sa spravaju? Ved to je jednoduche. Naco by sa trapili s nejakymi blbymi deckami pre par korun. Na to ze maju vysoku skolu a su vzdelany je to malo. Ak by si sa vcitila do ich ulohy, urcite by si to lepsie pochopila a ani ty by si zo seba nedavala maximum, ked nemaju motivaciu.
ti ucitelia,ktori maju radi svoje povolanie su strasni....pridu domov a zacnu si pripravovat pisomky a potom to tak aj vyzera...a ti ktori chodia ucit lebo musia(neemozu si najst ine zamestnanie)vedia viac pochopit ziakov a su ovela lepsi...a samozrejeme,ze ucitelia by si zasluzili vyssie platy ...plat ucitelov je do 20 000sk a ak si vezmete statistiky tak predavacky(bez urazky) maju vyssie platy...je to pod uroven
Učitelia by mali učiť, na to sú dobrí. Ale veľa z nich len príde a odrapká si svoje a idú domov. V prvom rade treba študentom vysvetliť, že na čo sa používa to čo sa naučia, k čomu je to dobré. Minimálne 80% ľudí nenávidí fyziku, chémiu a matiku. A prečo?? Lebo v tom vidia len strašiaka. Tiež som takto uvažovala na strednej. Potom som sa dostala na vysokú a tieto predmety som si obľúbila. Treba mať na to predstavivosť.Keď pôjdete niekde na turistiku odtrhnite list zo stromu a dobre si ho všimnite. V takom liste prebiehajú chemické procesy. A na to potrebujete vedieť chémiu. Je to základom k ďalším aplikovaným vedám ako je fyziológia rastlín, ktorá súvisí nielen s chémiou, ale aj fyzikou. Ale toto Vám nikto nevysvetlí, tak máte k tomu odpor.
viem ze som asi jedna z mala no ucitelov obdivujem lebo ja by sm uz asi tie deti povrazdila no zaroven niektorich aj nenavidim lebo su totalne mimo ale berte to z tej pozitivnej strani uz len 5 tyzdnou t.j. 50 dni v skole a mame leto
sama mam mamu ucitelku a verte casto v noci ani nespi lebo sedi nad pisomkami ktore musi opravit a tematicke pisomky ucitelia nedavaju len tak to proste musia lebo take su pravidla a zakon a myslim ze ked ucitel robi maximum tak je to obdivuhodne lebo makaju za smiesne platy casto chodia do skoli ked mi mame prazdniny lebo musia a myslite ze nastenky v triedach a na chodbach sa same zrobili tiez len ucitelia sa trapili a aj vysvedcenia na konci roka sa nespravia same tiez len oni sedia v skole dlho dlho po vyucovani a pisu ich a riesia znamky
netvrdim mnoho ucitelov je aj zlich ktori si len svoju pracu odflaknu ale ani ja by som nemakala na 100% za taky plat
a keby nebolo skol a ucitelov tak by sme vsetci robili upratovacov smetiarov a cistili by sme zumpi tak asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nehovorim, ze nie su ucitelia debili, ale nebyt ich tak nebudes zarabat nad 20 000 mesacne Vlastne nebyt ich si tupa.
neviem za co ich platia ale viem z coho ich platia ...Z DANI !!!
Je fakt ze niektorí tí profáci by si zaslúžili omnoho vyšší plat aký majú, ale niektorí sa správajú akoby boli korunou sveta,a pritom nikdy nič nedokázali, až na to že učia...
nebyt ich nie su skoro ziadni geniovia, prezidenti
a manazeri. niektori by sa bez ucitelov nenaucili ani zaklady slovenciny a matematiky.
ucitel je bv triede sam a ma na starosti 30 ziakov,
ktory je kazdy rozny. ucitelia su dobri aj zli,
podla toho kolko praxe maju, aky maju k tomu vztah,
ci na sebe pracuju aki su dobri v odbore atd.
a ze nic nedokazali?
vacsina ma z nich rodiny a stara sa o deti.
mozno aj oni maju svoje problemy: manzel alkoholik, su rozvedeni, chori - maju zdrav. problemy...
posli oznamenie... pridem ti na promociu
A preco sa niektori spravaju ako sa spravaju? Ved to je jednoduche. Naco by sa trapili s nejakymi blbymi deckami pre par korun. Na to ze maju vysoku skolu a su vzdelany je to malo. Ak by si sa vcitila do ich ulohy, urcite by si to lepsie pochopila a ani ty by si zo seba nedavala maximum, ked nemaju motivaciu.
A take nieco sa vyhodte z hlavy, ze kto ma rad tak pride domov a pripravuje pisomky.
Osobne, rad by som bol ucitel ale pisomky su mi ukradnute. Skor mi ide o ten ludsky pristup.
netvrdim mnoho ucitelov je aj zlich ktori si len svoju pracu odflaknu ale ani ja by som nemakala na 100% za taky plat
a keby nebolo skol a ucitelov tak by sme vsetci robili upratovacov smetiarov a cistili by sme zumpi tak asi tak