Vzdi ked sa tu vyskitla tema na diskusiu ohladom vstahov tipu "Ako jej mam povedat ze sa mi paci a tak" Tak vacsina odpovedi bola tipu ze rovno jej to skus povedal alebo naznacit. Ze aspon zistis na com si. Bud povie ANO alebo NIE.... Ale co ked povie ja
daj jej cas.. ked vie na com je ona u teba, tak ak ta bude chciet tak pride, alebo aspon naznaci.. mozno ze naozaj nevie, ze ma za sebou nejaku krizu a potrebuje si dat od vztahov pokoj, alebo tak
z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že by sa na to nemalo ísť až tak ,,priamo" ... ten druhý, najmä ak pred tým o tvojej náklonnosti vôbec netušil, sa zľakne a reakcia býva zväčša NIE alebo NEVIEM ... ale myslím si, že NEVIEM znamená - som zmätená z toho, čo si mi práve povedal, vôbec som netušila, že to takto cítiš ale myslím si, že tu istá šanca je ... ale ľudia sú rôzny, 100 ľudí, 100 chutí ...každopádne zapoj to toho elú svoju osobnosť a určite dosiahneš to, čo chceš...Držím palce
pokial nepovie nie, tak chce byt presviedcana... respektive neviem ci chce, ale da sa presvedcit vzdy lepsia otazka je ci sa ti s tym chce babrat, inymy slovami @1
kurva ( az musim nadavat ) ako neznasam slovo neviem!!hlane z chlapskych ust lebo nielen zeny su NEVIEM ale aj chlapi... tiez potom clovek nevie co ma robit .. a poradit? je jasne, ze neviem kedze som na tom podobne
ak povie neviem??.....ked povedal neviem...tak .....on to urcite vie...ved teba ked sa niekto opyta...napr..paci sa ti (roman) ??? tak urcite vies presnu odpoved...vies svoj nazor nanho...aj on vie svoj nazor na teba...takze mu povedz nech ti narovinu odpovie..ale nebud hnusna
@kosay môže pomôcť... napríklad u mňa to bolo situácia, kedy je jeden človek už v štádiu "chcem s tebou chodiť", ale druhý je ešte len v "si vcelku sympatický človek", potom to dopadne tak, že ten človek aj keď povie nie, úplne to nezavrhne, lebo sympatie tam sú, len ľuďom vždy chvíľu trvá, kým prejdú tým medzištádiom a finálne sa rozhodnú.
alebo ešte môže ísť o situáciu, akú už spomenul niekto vyššie, kedy sa chce človek spamätať z niečoho, čo práve prežil, z rozchodu, zo sklamania, atď, nie je v tom období naladený na citové záležitosti a bojí sa do niečoho ísť.
mimochodom, jedna moja kamarátka čakala dva roky, kým sa ten jej rozhýbal keď sa tí ľudia stretávajú, môže sa všeličo zmeniť a môžu sa zrazu raz vidieť v inom svetle...
ale určite to nie je zaručené a niektorí ľudia proste vymýšľajú, neuvedomujú si, že niekomu ubližujú, príde im do života niekto ďalší a rozhodnú sa pre toho...
v tomto prípade je dôležité z akým tónom to vyslovila a či sa ti pritom pozerala do očí alebo len mávla rukou a z nezáujmom odpovedala "neviem", ak sa ti pozerala do očí a z neistotou povedala " ja neviem" tak vskutočnosti po tebe túži, no tiež sa bojí čo by nato povedalo okolie (postačí ak jej ukážeš svoju tvár alfasamca, ktorý ju dokáže ochrániť pred čímkolvek, jednoducho sa tebou musí cítiť príjemne a hlavne bezpečne) , mno a ak to povedala bez záujmu a hneď sa snažila zmeniť tému, tak ti tým chcela povedať doslova "takéto otázky ma otravujú, daj mi radšej pokoj kým sa naozaj nahnevám"... tu pomôže len jedíné, začať sa zaujímať o jej kamarátky v podobe flirtovania (ak sa jej kamarátky stebou budú zabávať, tak ta holka si uvedomý že predsa len na tebe niečo je a začne sa znova o teba zaujímať, na začiatok prevdaže len ako kamarátka a ty vtej chvíly nesmieš poľaviť, pravdaže ju nebudeš ignorovať iba častejšie sa budeš zaujímať o jej kamarátky ako o ňu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ako máme vedieť my na čom si, keď to nevie ani ona? .. je to tak 50na50 si myslím
povedala by som, že nenechať to tak, naznačovať ďalej, že stále je tu záujem, ale príliš netlačiť.
ale k téme - hej, mal by si sa snažiť
@11 teraz som si precitala tvoj prispevok lebo bude nad mojim zhodou okolnosti ja som sa a to chystala na tu kritiku lebo to je dychvyrazajuce
treba na to ísť postupne a nenápadne
Ale určite to nevešaj za hlavu.
Možno keby si jej to ďalej naznačoval, ale veľmi jemnô, aby si sama nebola istá, na čom u teba je
alebo ešte môže ísť o situáciu, akú už spomenul niekto vyššie, kedy sa chce človek spamätať z niečoho, čo práve prežil, z rozchodu, zo sklamania, atď, nie je v tom období naladený na citové záležitosti a bojí sa do niečoho ísť.
mimochodom, jedna moja kamarátka čakala dva roky, kým sa ten jej rozhýbal keď sa tí ľudia stretávajú, môže sa všeličo zmeniť a môžu sa zrazu raz vidieť v inom svetle...
ale určite to nie je zaručené a niektorí ľudia proste vymýšľajú, neuvedomujú si, že niekomu ubližujú, príde im do života niekto ďalší a rozhodnú sa pre toho...