...nemyslim ako take ze drogy alkohol a spol. ale skor take daco nezvycajne...napriklad ja musim mat poruka minmalne tri pomady...a celkoo ich asi desat...proste nejaka hovadina bez ktorej si neviete predstavit den
ja napr. nedokážem nepočúvať muziku ja kamkoľvek ide,, čokoľvek robím, furt musáím počúvať muziku a potom ešte vždy musím mať ten zub čo mám na krku, náramok, hodinky, prsteň a peňaženku. ja som inak úplne nesvoj
Červené srdiečko aby som mohla zaspať...inak by som vážne nemohla
Aj hudbu a prstene a náramky...potom sa tiež cítim divne keď ich nemám
Ale je veľa takých vecí...len ma nenapadne
láska, hudba, hudba, mp3, book, dobra kniha, kamosi, dlhe prechadzky, jar, jesen, jedlo, spanok , grafika, hudba, hudba, Book , voda vzduch ... ČOKOLÁDA ... bagety z nášho super bufetu .... hm... láska veľa toho
net a..zacinam byt na cajoch :d ale zatim len na ztelenom..bo si ho viem pripravit prsne na moju chut :d a ak poznate dake fajne caje a vylepsenia na ich chut...dajte mi vedet
balzam mnam bez toho ani vonku nejdem a este na takej gumenej hracke co ako jojo vizera a na pesnickach ja sa rychlo stanem zavisla na hocicom s cim som v kontakte viac ako 15min, =P
V zivote som nebola na nicom zavisla ani na cloveku ani na veci... teraz mam jedinu zavislost ... strasne krutu a strasne silnu.... zavislost na tom skurvenom PIKU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a potom....internet
Aj hudbu a prstene a náramky...potom sa tiež cítim divne keď ich nemám
Ale je veľa takých vecí...len ma nenapadne