na jedného chalana lebo som doňho zaľúbená a rozhodl sa kašlať na mňa, na Ubuntu, lebo mi nejde net a neviem tam dostať driver na sieťovku a na seba samu, že som sa dnes vôbec neutišla
alebo sa všetko dorieši z úplne hladkým a dobrým koncom takže sa nebudem musieť nasierať na nikoho.
ale keď si na niektoré veci spomeniem, tak zistím že som naštvaný DODNES na niektorých ľudí ale to ma fakt závažne nasrali.
joj keby som vtedy vystúpil ráno z autobusu a išiel by som domov ako mi kázal inštinkt tak by som tým hnusným a pridrbaným zlodejom čo nám ukradli to auto tak by som im zo sekorov rozmlátil hlavy a rozdrbal auto. niesom rasista ani fašista ani nič podobné ale tie kurvy čierne cigánske bi živé neodišli
na jednu ****, ktorá môjmu kamarátovi o mne natárala sprostosti, a on ma teraz odsudzuje za niečo čo som neurobila a nechce si to nechať vysvetliť, lebo tá **** je svätá...
ale v skratke by som to povedala asi tak ako v @23
At the moment I'm very angry because no one is able to explain something to me! Oh, how much I rejoice that I am going here. I thought that the Slovaks are very good, friendly and helpful people. But maybe I'll change my opinion soon.
na moju "kolegyňu" - lebo som kvôli nej bola o polhodinu dlhšie v práci, a mám silný pocit, že mi robí naprieky a preto, že som si najprv myslela, že sme si celkom sadli a pomaly zisťujem, že vôbec...a mrzí ma to o to viac, lebo všetky ostatné moje "spolupracovníčky" sú úplne super, len táto mi je "tŕňom v oku"
na moju sestru - teraz ani neviem za čo, ale každých 5 minút ma niečím naštve
na mojich rodičov - ale to tu predsa nebudem riešiť
na moju kamošku - lebo je egoista
na seba .- za to, že ma stále niekto nehnevá a ja sa nechám neskutočne jednoducho vytočiť....
tak dlhodobo som naštvaná na viacero ľudí, ale nie je to nejaká prudká naštvanosť, lebo ich zároveň mám aj rada a tak mierne chápem prečo sú akí sú, a ešte na jedného, ktorého nechápem absolútne, ale zase som zaľúbená doňho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
- na počítač, lebo mi nechce normálne sťahovať/prehrávať nové časti DW & OUAT.
- na jedného človeka, čo si na mňa zase bezdôvodne vybil svoju zlosť.
keby sa mi aspon neplietla do cesty stale, tak kaslem na to
a čoskoro na jeného alebo až troch ludí, naraz
alebo sa všetko dorieši z úplne hladkým a dobrým koncom takže sa nebudem musieť nasierať na nikoho.
ale keď si na niektoré veci spomeniem, tak zistím že som naštvaný DODNES na niektorých ľudí ale to ma fakt závažne nasrali.
joj keby som vtedy vystúpil ráno z autobusu a išiel by som domov ako mi kázal inštinkt tak by som tým hnusným a pridrbaným zlodejom čo nám ukradli to auto tak by som im zo sekorov rozmlátil hlavy a rozdrbal auto. niesom rasista ani fašista ani nič podobné ale tie kurvy čierne cigánske bi živé neodišli
ďakujem zase som sa nasral
Najviac na tú hlúpu školu..
A vôbec, všetko je zlé.
ale v skratke by som to povedala asi tak ako v @23
vidis a mna soferovanie upokojuje
na moju sestru - teraz ani neviem za čo, ale každých 5 minút ma niečím naštve
na mojich rodičov - ale to tu predsa nebudem riešiť
na moju kamošku - lebo je egoista
na seba .- za to, že ma stále niekto nehnevá a ja sa nechám neskutočne jednoducho vytočiť....
a taaaaak .....
Bezdôvodne.