fotil nás spolužiačkin brat, fotky som tlačil ja, drevený podklad zohnaný po známosti, celé to bolo poskladané ďalšou spolužiačkou. takže najväčší výdavok bol vlastne len na zasklenie
fotil nás chalanisko z vedľajšej triedy na chodbe s čiernymi tabuľkami v ruke, na tablo sme mali kachličky od nejakéo kamaráta, tuším sme kupovali len to zrkadlo, lepidlo a vyvolanie fotiek.. ale nejako veľa to nebolo, navyše nám zostali nejaké peniaze ešte z fondu zo stužkovej a dozvukov, tak to problém už vonkoncom nebol...
my sme nemali žiadné tablo, lebo sme nechceli a nemali sme ani stužkú. Bože tak som si chcela zatancovať a potom som chcela ísť na ples a zasa s tým rodičia nesúhlasili, že vraj je to veľmi neskoro, ale ja sa chcem zabaviť a byť stále doma. Ale na budúci rok chcem ísť na ples.Keď nebola stužková, tak bude ples a chcem si zatancovať valčík a tak to aj bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vyzeralo krajšie ako tie štúdiové otrepaniny.
filip
maš pravdu, prepáč, asi sme naraz písali komentáre a tvoj tam bol skôr...
filip
už tu musel niekto napísať sumu
môj dedo fotil, ja som dala vyvolať, spolužiačka maľovala a lepila fotky. a všetci čo ho videli, povedali, že bolo najkrajšie v celej Žiline.
ale ja to geniálne oznamko mám!!
a je tak dobré ako tajblo