no ja nebudem hlasovat lebo pre každého je dobré niečo iné, a neviem čo je naj.....ja som chodila na priemyslovku - obchod a podnikanie zo zameraním na cestovný ruch ...takže to bol taký miešanec
Vidím, že nie si ešte pevne rozhodnutá, čo chceš v živote robiť, takže gympel a tým to rozhodovanie posunieš o 4 roky, kedy by si to už mala ako tak vedieť.
no ked vychodis gympel tak si nic je to tak, ze robotu tazko najdes ... takze ked nechces potom dalej studovat na vyske gympel je na niic ... ja som nan chodil heh viem o com hovorim
nhoo ja na gympel nescem ist 1.nenavidim matiku a chemiu=D 2. som lava na ucenie 3. ked ta nevezmu na vysku tak si v keli ......a mna bavii robit casnicku alebo kucharku =P=P
najprv musíš zistiť čo by si chcela byť a potom vykročiť správnym smerom.....ako som z Technickej školy a gympláci sa tu topia a vešajú (obrazne vzaté), otelovka je pre poskokov a slúžky
zdravotnický laborant len ak máš rada ludí..lebo ja také nervy s nimi nemám a cestovný ruch je na Slovesnku podla mňa v troskách takže ten každopádne nie...a urćite nie žiadne misické ani nič podobné........skús sa zamerať na požiadavky Trhu práce...poprípade podĺa uplatnenia u nás na Slovacku či v zahraničí...ide predsa o to zamestnať sa a nie posedávať na úrade práce a sociálnych vecí....
Závisí to od prospechu, od záujmov... Ale na gympel by som nešla (vlastne som ani nešla, aj keď som mohla)... Ja som na obchodnej akadémii a celkom ma to baví... Až na to, že tá naša v BB je riadne väzenie
kazdopadne ak nevies co, daj si gympel, ak vies co, nedavaj si urcite gympel..gympel je maximalne na hovno..co ak nahodou nepojdes na vysku tam kam chces?? bud pojdes niekam, kde budes trpiet alebo bdues s trapnym gymplom na urade prace..s hotelovkou mas aspon nejaku prax a zameranie a robit napriklad v hoteli na recepcii nieje vobec zle..
kazdopadne cestovny ruch je fajn-nikto nehovori ze musis trcat na Slovensku
skoro kazdy tu píše že musí sa rozhodnut sama adt... mno aleona cela PORADIT nie "vynadat" ze sa nevie rozhodnut ...
J si idem osobne dat prihlasku na hoelovku do ziaru n hr. a na marketing blog cestony ruch do zc..... takze tak
a gympel by bol "najlepsim" alebo skor najhorsim rieenim ( to je na tebe) ...pokial nejdes na vysku (neces ist) mno tak to pride podstatne same lebo ja som nzaciatku nevedelakam mam ist a teraz uz em... leo som bola na DOD a tam ma to nejak zujalo no
ja keby som sa mala rozhodnut znova, tak poviem jednoznacne gympel, nie OA.. moje uplne zle rozhodnutie..ja by som sla na obycajny gympel alebo anglicky najlepsie.. ale tak je to na tebe, podla toho co ta bavi a ci chces ist na vysku a tak.. ja som pocuvla radu typu: nechod na gympel, nevezmu ta na vysku a co budes robit..no na vysku teraz vezmu v podstate kazdeho a z obchodnej aj tak nemam dake uplatnenie tak tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zdravotnický laborant len ak máš rada ludí..lebo ja také nervy s nimi nemám a cestovný ruch je na Slovesnku podla mňa v troskách takže ten každopádne nie...a urćite nie žiadne misické ani nič podobné........skús sa zamerať na požiadavky Trhu práce...poprípade podĺa uplatnenia u nás na Slovacku či v zahraničí...ide predsa o to zamestnať sa a nie posedávať na úrade práce a sociálnych vecí....
kazdopadne ak nevies co, daj si gympel, ak vies co, nedavaj si urcite gympel..gympel je maximalne na hovno..co ak nahodou nepojdes na vysku tam kam chces?? bud pojdes niekam, kde budes trpiet alebo bdues s trapnym gymplom na urade prace..s hotelovkou mas aspon nejaku prax a zameranie a robit napriklad v hoteli na recepcii nieje vobec zle..
kazdopadne cestovny ruch je fajn-nikto nehovori ze musis trcat na Slovensku
J si idem osobne dat prihlasku na hoelovku do ziaru n hr. a na marketing blog cestony ruch do zc..... takze tak
a gympel by bol "najlepsim" alebo skor najhorsim rieenim ( to je na tebe) ...pokial nejdes na vysku (neces ist) mno tak to pride podstatne same lebo ja som nzaciatku nevedelakam mam ist a teraz uz em... leo som bola na DOD a tam ma to nejak zujalo no