Litva? Ako baltistka študujúca v čechách budem mať dokonalý prehľad o skupine D, ako Slovenka a nemčinárka budem mať poňatia o skupine A a ako človek obľubujúci sever Európy viem, komu fandiť v skupine C.
Ale, naživo to vidieť nemusím... (hoci infiltrovať sa medzi takých fínskych či švédskych fanúšikov... )
infiltruj sa radšej medzi kastróle a varechy v kuchyni, je to pre teba užitočnejšie, riadna baba ma vedieť variť, piecť, upratovať, vychovávať harantov a potom aj tr..., aby mohla verne a oddane slúžiť hetero debilovi.......filip
najradsej by som videl vsetky zapasy ruska...ale kedze ak sa mi podari dostat na nejaky zapas tak to bude v ke, tak by som najradsej..Kanada - Svajciarsko, Svedsko - USA...
...co hovorim na skupiny, najvyrovnanejsia vyzera byt D, najjasnejsia B aj ked kanada bude mat klasicky pomaly rozbeh..
..idem hadat 1. Rusko 2. Svedsko 3. Slovensko (ak pride niekto schopny z NHL) 4. ?Finsko? ..a obhajcovia skoncia v stvrtfinale..
@swen ze SR neuvidime v kosiciach sa asi dalo cakat, ze?
@tomas je logicke, ze Slovensko bude hrat v Bratislave, kedze predpokladam, ze tam sa bude hrat i cela playoff a finale a aby sa nemusel domaci tim stahovat.
Nasledne je system taky, ze skupina A sa v nadstavbe streta s D skupinou a preto sa prve dve fazy turnaja tychto skupin odohraju v jednom meste.
Ale mozno predsa len budu Kosice ako "hlavne mesto sampionatu" a to sa potom otoci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale, naživo to vidieť nemusím... (hoci infiltrovať sa medzi takých fínskych či švédskych fanúšikov... )
infiltruj sa radšej medzi kastróle a varechy v kuchyni, je to pre teba užitočnejšie, riadna baba ma vedieť variť, piecť, upratovať, vychovávať harantov a potom aj tr..., aby mohla verne a oddane slúžiť hetero debilovi.......filip
...co hovorim na skupiny, najvyrovnanejsia vyzera byt D, najjasnejsia B aj ked kanada bude mat klasicky pomaly rozbeh..
..idem hadat 1. Rusko 2. Svedsko 3. Slovensko (ak pride niekto schopny z NHL) 4. ?Finsko? ..a obhajcovia skoncia v stvrtfinale..
@swen ze SR neuvidime v kosiciach sa asi dalo cakat, ze?
ale nie, vazne..nepojdem asi na ziadny, aj ked na Fínsko by som sla..kvoli tym fanusikom
Nasledne je system taky, ze skupina A sa v nadstavbe streta s D skupinou a preto sa prve dve fazy turnaja tychto skupin odohraju v jednom meste.
Ale mozno predsa len budu Kosice ako "hlavne mesto sampionatu" a to sa potom otoci.