správy väčšinou pozrem na internete, ale v prípade že sa stane niečo väčšie a som pri telke, tak na CNN alebo BBC (možno aj Euronews, neviem) o tom dávajú celý deň a ešte k tomu si pri pozeraní zopakujem angličtinu
Ja tiež npozerám každý deň. možno tak v priemere 10 dní v mesiaci a väčšinou na ta3, hlavne preto, že je to jediná stanica, ktorá dáva správy pred polnocou(myslím slovenská)
Takže ak o takom čase nejde v telke nič dobré, tak si pozriem.
len ma sere keď do správ strkajú blbosti ako: pán Milan vypestoval gigantickú tekvicu. Pani Mária a jej deti sa starajú o 5 farebných mačiatok a také blbosti. to do správ nepatrí.
pozeram len ak nahodou prave vtedy sedim v obyvacke... na markize alebo na jojke najcastejsie, no unavuju ma stale tie vrazdy, rozne nestastia a kto vypadol z okna, zastrelil si deti, hadky politikov a pod.
ale paci sa mi okrem ineho napr. to jojkarske dopravne okienko, kde riesia aj normalne prospesne veci
Naše televízie kvôli konkurenčnému boju vysielajú päť spravodajstiev denne, opakujú reportáže, robia "letné seriály", "presne pred rokom", SMS súťaže, hlúpe ankety, reklamné rpestávky (!!) a pchajú medzi správy chujoviny typu ,,modrému kocúrovi sa narodili bodkované šteňatá".
Správy na BBC a ČT 24 vydržím pozerať aj celý deň Tam ani moderátorky nie sú vychechtané podvyživené blondínky s nakrivo namaľovanými očami.
Správy moc nepozerávam ale ked nic ine nejde v telke tak sa prestahujem k rodicom do obyvacky a pozeram spravy a kedze oni pozeraju spravy na jojke tak ich pozeram aj ja
ja citam obcas noviny (papierove), alebo na nete kukam kazdy druhy den na » www.pravda.sk (lebo su tam pravdive spravy ) ale v telke spravy nekukam uz niekolko rokov. tento rok som videl asi 2 krat (omylom)
@porygon Na SSTV som skoro zabudla, len pri kontrole pravopisu sa mi zdalo, že tých slovenských je nejako málo, potom som si spomenula, že tam nemám STV
Ale ako vidím, nič by sa nestalo, keby som aj zabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takže ak o takom čase nejde v telke nič dobré, tak si pozriem.
ale paci sa mi okrem ineho napr. to jojkarske dopravne okienko, kde riesia aj normalne prospesne veci
Správy na BBC a ČT 24 vydržím pozerať aj celý deň Tam ani moderátorky nie sú vychechtané podvyživené blondínky s nakrivo namaľovanými očami.
(lebo su tam pravdive spravy ) ale v telke spravy nekukam uz niekolko rokov. tento rok som videl asi 2 krat (omylom)
Ale ako vidím, nič by sa nestalo, keby som aj zabudla