z tej otazky vyplyva ze "nanestastie vsade su...ako pises v nadpise - menej arogantni atd..."...nemalo byt : nanestastie vsade su rovnako alebo tak? nechapem sa
ale je to individualne, neda sa to skatulkovat podla ludia, existuju triedy kde je nizky pocet namyslenych sprostych exemplarov, a triedy kde je ich hojne...
stredné pedagogické? takých je málo...kde si nechala OA či elektrotechnické ktorých je určite viac...
ako pre mňa sú najnormálnejší ľudia z týchto dvoch škôl...čo som zatiaľ stretol...
no podla mna sa neda zhodnotit...na kazdej skole su debily ale aj normalni ludia, takze tazko posudit, napr. poznam dvoch gymnazistov, ktori su povedzme namysleni a teraz budem podla nich vsetkych gymnazistov hadzat do jedneho vreca...
Aaha no tak to som si zle premyslela .. no sak co, stava sa a snad tu nie je nikto taky blby zeby to nepochopil ..
A zase je to trochu rozdiel lebo na ucnovkach asi nebudu taky ako napr. na gymnaziu.. to nejaky rozdiel
ja mozem povedat len to ze na mojej(hotelovka) su uplne vp ohode ludia zatial som sa nestretol s nikym co by bol nejaky vysloveny kokot...dokonca ani moc nezazeraju alebo co pravezne su tam hoperi tak som myslel ze budu ale je az podozrive jak su tam ludia v pohode ako myslim ti starsi
ta otazka je asi trosku zle sformulovana, ale pochopila som, vynimocne no vysledok ma ani tak neprekvapil, ale ja by som tam urcite dala este aj nejake obchodne akademie alebo tak, ved to je diskriminacia
@sweetkiki no rozdiel tam určite bude, vo výsledkoch na ZŠ
Pohode kamošov môžeš mať aj na učňovke, aj na gymnáziu aj na harvarde. Ide tam hlavne o to či nie si namyslený a arogantný ty a či sa vieš zaradiť do kolektívu
to sa takto nedá nejako povedať...aj keď my gympláci nejako nemusíme učilištia a také školy a zas oni nás nemusia
ale nejako v rámci druhu škôl sa nedá jednoznačne povedať, že na gymploch sú arogatní ľudia...
ok chodim na umelecku a poznam tam vela ludi, ktori mi absolutne sadli, napriek obrovskemu talentu a zrucnosti su skromni a skveli ludia... a poznam tam aj namyslenych debilkov, ktori si myslia, ze ked co to pohraju, pripadne su pekni do tvare, su majstri sveta... je to individualne... vsade sa najdu aj taki aj taki..
hej, ale pekne hlupa anketa... to mas presne ako... su mudrejsi muzi, ci zeny? su krajsie blondiny ci brunety? je lepsi clovek ten co sa utiera lavou rukou na zachode? proste...
Ok som na gympli som namyslená a arogantná hneď preto? enmyslím..je to úúplnáá blbosť všde súú anmyslenci a bohužiaľ najnamyslenejšie sú vždy tie sprostéé trapky čo prepadajúú ale nosia sa ako riadne princess
@37fearprincess
no uz to opakujem aspon desiatykrat ale ked su tu taky nechapavy... otazka znie ze kde NIE SU namysleni a arogantni. nikto nepise ze niekde SU, takze logicky to nie je uuuplna blbost
@29 no vsak o to ide, ze je to len anketa tak sponntane reagujem...a netvrdim, ze ty hadzes vsetkych do jedneho vreca...proste si len myslim, ze na tuto otazku neexistuje objektivna odpoved.... odpovedat na tvoju otazku resp. anketu by bolo hadzanie ziakov podla typu skoly do jedneho vreca...
@46 ale ja nemozem za to, ze to ludom nemysli ako moze byt na SOU menej arogantny clovek ako na umeleckej? vies, co su vobec sou? len odborne skoly, kde chodia ti menej nadani ziaci, prepadlici a pod pripady.. si zober sou strojarske napriklad
@48 no hej a co to ma spolocne s namyslenostou? na co je ten ucnovkar taky namysleny? (ja viem, ze taki su, ale nemyslim, ze to ma nejaky suvis s tou skolou)
VIDIM, ZE SOM JEDINA POCHOPILA ZMYSEL TEJTO ANKETY. VED SA ANI NECUDUJEM KED TO TU (SKORO) KAZDEMU TAK POMALY MYSLI. ak to tu teda vobec niekomu mysli. V TEJ ANKETE NIE JE NIC O TOM, ZE GYMNAZISTI ALEBO NIEKDE NA UMELECKEJ su NAMYSLENI a AROGANTNI ALE o dacom UPLNE INOM. PODLA MNA TO JE UPLNE NORMALNA ANKETA A VOBEC NENI TRAPNA ALEBO BLBA A JE CELKOM LOGICKA. asi si ju len niektori ZLE precitali. alebo potom to tu niekomu nemysli naozaj.
no myslim ze na umeleckych su cisty blaazni a to viem dost dobre aj podla seba.. no ale inak myslim ze nejde ani tak o typ skoly ale typ ludi co ju navstevuju...je to velmi individualne..ale teda aspom na nasej skole si mozes byt isty ze ta nikto neodsudi za to ako si sa obliekla alebo co ti prave trci z hlavy...lebo vacsinou su vsetci extravagantny a ty co niesu tak sa na to aspom chystaju ale este nevedia presne ktorym smerom ist..:d no jaaj jak som sa rozpisala takze asi tak ....a est jednu vec ....sus tn 4-ewer
Povedal by som,ze vsade sa najdu...Ale pri otazke kde su najmenej namysleny ta posledna moznost vyznieva ako keby boli vsade nanestastie ti menej namysleni
@56
no tak tam chyba "namysleny su vsade" a co? ja na tom nevidim ziadnu tragediu a okrem toho to sa nikomu este nestalo ze si po sebe nieco neprecital? o tom veeeeelmi pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale je to individualne, neda sa to skatulkovat podla ludia, existuju triedy kde je nizky pocet namyslenych sprostych exemplarov, a triedy kde je ich hojne...
ako pre mňa sú najnormálnejší ľudia z týchto dvoch škôl...čo som zatiaľ stretol...
A zase je to trochu rozdiel lebo na ucnovkach asi nebudu taky ako napr. na gymnaziu.. to nejaky rozdiel
no to nie je naivne a ja nikoho neskatulkujem ale je rozdiel medzi ziakmi na napr. na gymnaziu a na ucnovkach. Takze tak.
Pohode kamošov môžeš mať aj na učňovke, aj na gymnáziu aj na harvarde. Ide tam hlavne o to či nie si namyslený a arogantný ty a či sa vieš zaradiť do kolektívu
ale nejako v rámci druhu škôl sa nedá jednoznačne povedať, že na gymploch sú arogatní ľudia...
no to nie je naivne a ja nikoho neskatulkujem ale je rozdiel medzi ziakmi na napr. na gymnaziu a na ucnovkach. Takze tak.
ved dobre ale potom by si musel byt arogantni a namysleni aj ty aby si sa vedel zaradit do kolektivu. a otazka je ze kde taky nie su
ale ved to tu uz opakujem aspon piatykrat. je rozdiel medz ziakmi na gymnaziu a napr. na ucnovkach.
ale ved ja nikoho nehadzem do jedneho vreca. to s tym nijako nesuvisi a je to iba anketa.
jednoznacne na umeleckych.. predsa hlupy, zly a neviem aky clovek nepojde na umelecku skolu.. taky skonci isto na ucnovke.. to je logicke..
tu sa pekne odrazilo, ako 95% ludi nepozna ludsku povahu
ale sak si precitaj poriadne otazku. a nikto nehovori ze ste. a na ucnovkach su iny ziaci ako na gymnaziu.
no to teda neni. ved porozmyslaj. vsade su iny ziaci
no uz to opakujem aspon desiatykrat ale ked su tu taky nechapavy... otazka znie ze kde NIE SU namysleni a arogantni. nikto nepise ze niekde SU, takze logicky to nie je uuuplna blbost
no ty si trapna sak v tej ankete nikto netvrdi ze gymnazisti su namysleny. este raz si to precitaj a porozmyslaj.
ved ja sa nehadam
no urcite ani ty nie si dokonala. kto dal 2krat ten isty koment???
jesis, iq nic
Poradím ti, iq radšej neskús vyťahovať, nevyznie to tak hlúpo
no tak tam chyba "namysleny su vsade" a co? ja na tom nevidim ziadnu tragediu a okrem toho to sa nikomu este nestalo ze si po sebe nieco neprecital? o tom veeeeelmi pochybujem
jeeej konecne nie som jedina kto pochopil tuto anketu .. som nevedela ze to tu niektorim aj mysli
dalsi, ktory nepochopil .. bboooze