Tá stredná odborná. Mám kamarátku, ktorá chodí na tú školu (BA) a tuším aj ten odbor. A pokiaľ viem, má omnoho viac spolužiačok ako spolužiakov, takže nemyslím, že je to skôr pre chalanov. A ak ťa to má baviť viac ako obchodná, tak určite že to.
ja chodím na niečo teoreticke podobné ako OA akorát že tam berú väčších tupcov...a poviem ťi máme 3 roky 2 hodiny matiky týždenne...ale to je tuším na väčšine 4 ročákov ... a ako dobre na úšte počítaš lenže to je všetko iba sčítania odčítania na kalkulačke...
pokial máš hlavu na tvoorenie stránok a celkovo tú grafiku tka ti radím ten odbor...
ja neviem, obe nič moc, absolventov OA je už plno a ten odbor grafik médií sa už pomaly študuje na každej škole, takže ani tam to nebude s uplatnením ľahké.
a áno, ak chceš podnikať, obchodná by bola lepšia, naučíš sa základy ekonomiky a hlavne účtovníctvo a základy práva ti môžu dosť pomôcť.
určite grafika, keď ťa to baví a ešte keď ti nejde nejde matematika tak nad obchodnou by som ani nerozmýšľala ... aj ja idem od septembra na grafiku a určite to nie je odbor iba pre chlapcov, lebo v triede nás má byť minimálne polovica dievčat
Na obchodnej veľa matiky? Vy ste skadiaľ spadli? Na obchodnej je jedna z najľahších matík. Ano na odborných predmetoch ako hospodárske výpočty štatistika či účtovnictvo sa veľa počíta, ale hádam na kalkulačke znamienko + a - rozoznáš .. A neskôr sa účtuje v pc programoch a tam už netreba ani kalkulačku.. Takže ak ťa straší matika tej sa na OA nemusíš báť. No ak rozmýšlaš len o podnikaní skôr ti radím tú grafičku a neskôr ak by si chcela podnikať spraviť si kurz a podnikateľský certifikát. Obchodná je skôr inak zameraná. Podnikateľ môže byť hocikto šikovný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale asi by som ti radila skôr tú grafickú..
pokial máš hlavu na tvoorenie stránok a celkovo tú grafiku tka ti radím ten odbor...
Keby som náhodou chcela podnikať tak zase na to je lepšia obchodná nie ?
No to musím ešte velmi zvážiť Ja som chcela aj na Hotelovú ale to radšej niee
a áno, ak chceš podnikať, obchodná by bola lepšia, naučíš sa základy ekonomiky a hlavne účtovníctvo a základy práva ti môžu dosť pomôcť.
(tento koment nema vyvolat dojem, ze sa vyjadrujem k teme a odporucam niektoru z moznosti, ide len o zart tuto s kolegom)
čím viacej chalanov tým lepšie nie ?
ale nie ...ja si napríklad vyborne rozumiem s chalanmi takže neviem kde je problém
a čosíí neboj sa nie len chlapci praveze ja som kukala v triede budem mat o jedneho chalana viac ako bááb ten grafik cize normáálne akurát